Transport

Norwegians f?rste flygning til Fort Lauderdale har tatt av

Norwegians langdistanseflyvninger til Fort Lauderdale (FLL) er i gang. Fredag ettermiddag tok selskapets tredje og splitter nye 787 Dreamliner av fra K?benhavn Lufthavn og satte kursen mot FLL. Norwegians f?rste avgang til FLL fra Oslo finner sted p? l?rdag ettermiddag, mens f?rste fly fra Stockholm er p? s?ndag.
Det var invitert til amerikansk-kubansk fest p? K?benhavns Lufthavn i dag da Norwegians administrerende direkt?r Bj?rn Kjos ?nsket passasjerer velkommen om bord selskapets f?rste flyvning til Fort Lauderdale i Florida. Det er ogs? Norwegians aller f?rste langdistanserute fra K?benhavn. Passasjerene fikk gleden av ? oppleve selskapets tredje og splitter nye 787 Dreamliner, som ble levert tidligere denne uken (se video her).

Bj?rn Kjos markerte begivenheten med ? klippe den r?de snoren og erkl?re ruten ?pen like f?r Dreamlineren satte kursen mot Fort Lauderdale.
?Det er en milep?l at vi n? kan ?pne v?r f?rste langdistanserute fra K?benhavn og ?nske de f?rste danske passasjerene velkommen om bord. V?re ruter fra Oslo og Stockholm har ogs? blitt godt mottatt og n? gleder vi oss til ? fly skandinaver direkte til Florida i v?re splitter nye Dreamlinere,? sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
?Der er all grunn til ? ?nske Norwegian til lykke med den f?rste av forel?pig tre interkontinentale ruter fra K?benhavn. Rutene til USA skaper nye reisemuligheter, vekst og arbeidsplasser i Danmark,? sier Thomas Woldbye, administrerende direkt?r i K?benhavns Lufthavn.
Flere lanseringer i denne ukenNorwegians f?rste flyvning til Fort Lauderdale fra Oslo finner sted p? l?rdag ettermiddag, mens f?rste flyvning mellom Stockholm og Fort Lauderdale er p? s?ndag.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: + 47 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy