Transport

Liqui Molys rengj?ringsmiddel for dieselpartikkelfilter er utnevnt til ?rets innovasjon i USA

Med sitt rengj?ringsmiddel for dieselpartikkelfilter har Liqui Moly utviklet en ekte innovasjon. Kort tid etter markedslanseringen i USA har produktet blitt utnevnt til ?2013 Best New Product for Import Cars?. ? Prisen er ettermarkedets svar p? filmindustriens Oscar og vi er meget stolte over prisen. Den viser at ny teknologi skaper nye forretningsmuligheter, sier Liqui Molys armerikanske markedsf?ringssjef, David Pollack.
Verdens st?rste ?rlige ettermarkedsmesse
Det var under Aftermarket Products Expo i Las Vegas, verdens st?rste ?rlige ettermarkedsmesse for kj?ret?y, som Liqui Moly fikk overrakt den prestisjefylte prisen i kategorien ??rets innovasjon? – ?2013 Best Product for Import Cars?. Utmerkelsen deles ut hvert ?r av Auto International Association (AIA) som h?rer til under ettermarkedsforbundet Automotive Aftermarket Industry i USA og som representerer omr?det rundt import og importerte kj?ret?yer.
Hvorfor vant Liqui Moly?
Moderne dieselbiler har et dieselpartikkelfilter som fanger opp sot. Filtret l?ser avgassproblem men kan i sin tur for?rsake andre problemer. Hvis kj?ret?yet stort sett kj?rer korte strekninger og/eller om ikke drivstoffet holder beste dieselkvalitet, kan filteret tette seg. Man kan f? varsel om dette enten ved feilkoder eller at motorens prestasjoner synker til den slutter ? fungere. Liqui Moly rengj?ringsmiddel for dieselpartikkelfilter er et effektivt alternativ til dyre filterbytter. Filteret m? ikke demonteres for ? rengj?res og hele prosessen tar kun 30 ? 60 minutter. Motorens prestasjoner ?ker merkbart etter rengj?ringen.
I Norge distribueres Liqui Moly av KGK Norge AS.
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 800 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Derav Needbox