Transport

Sidsel Hansen konstituert direkt?r i Vestfoldmuseene IKS

I forbindelse med at Vestfoldmuseene s?ker ny direkt?r er Sidsel Hansen konsituert i perioden frem til ny direkt?r er p? plass.
Sidsel Hansen kommer fra stillingen som avdelingsdirekt?r for museene i Larvik, Sandefjord og nordre Vestfold.
? Vi er glad for at Sidsel g?r inn som konstituert direkt?r i denne fasen, sier styreleder Hans
August Hansen, som opplyser at rekrutteringsprosessen for ansettelse av ny
direkt?r er i gang.
I konstitueringsperioden er Aina Aske konstituert som daglig leder ved Larvik museum, Dag I. B?rresen som daglig leder ved Hvalfangstmuseet, Hanne S. ?sterud som daglig leder ved Museene i nordre Vestfold og Kjartan F?nstelien som daglig leder p? Midgard Historisk Senter.
For ytterligere informasjon kontakt Sidsel Hansen, tlf: +47 95044667, eller e-post: [email protected]
Vestfoldmuseene IKS ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009 ved sammensl?ingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune og har 70 ansatte fordelt p? de ulike avdelingene. Selskapet har driftsansvar for Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Munchs hus, Berger museum, Aluminiummuseet, Jernverket Eidsfoss og Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #KGK   #Nye Dr   #Oslo Lufthavn Gardermoen   #ZF