Transport

Sandefjord Torp f?r to nye Norwegian-ruter

Norwegian markerer tre ?rs tilstedev?relse p? Sandefjord Torp ved ? lansere to nye ruter, til Barcelona og Dubrovnik, med oppstart v?ren 2014. I tillegg ?kes frekvensen og sesongen forlenges p? eksisterende ruter.
Norwegian lanserer nye ruter, utvider sommersesongen og ?ker antall avganger p? eksisterende flygninger n?r selskapet markerer tre ?r p? Sandefjord Torp. Barcelona og Dubrovnik er nye destinasjoner p? rutekartet fra Torp. Fra 3. april lanserer Norwegian to ukentlige avganger mellom Torp og den spanske storbyen ved Middelhavet. Fra 6. mai flyr Norwegian mellom Torp og feriebyen Dubrovnik i Kroatia en gang i uka.
Strandbyen Antalya i Tyrkia har v?rt den mest popul?re Norwegian-ruta fra Torp i lang tid. I perioden mai til september ?ker antall ukentlige avganger fra en til to, slik at enda flere f?r mulighet til ? fly direkte og komfortabelt til Tyrkia neste ?r. De som ?nsker ? nyte feriedager p? Tenerife kan ogs? glede seg, for sesongen utvides til ? omfatte perioden april til og med oktober.
Billettene er i salg fra i dag til en startpris p? 299 kroner.
Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: tlf. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy