Transport

Norwegian signerer syv?rskontrakt med London Gatwick

Norwegian har signert en fler?rig samarbeidsavtale med London Gatwick. Norwegian er et av de sterkest voksende selskapene ved flyplassen, og vil fremover ?pne en rekke nye ruter her, ogs? langdistanseruter.
Samarbeidet knytter Norwegian og London Gatwick enda tettere sammen n?r det gjelder blant annet?ruteutvikling og markedsf?ring.
Les mer her.

For mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #NRK   #Redningsselskapet Postboks   #Redningsselskapets Facebook-konkurranse   #Rikke Lind