Transport

Norwegian ?pner base i Barcelona og lanserer flere nye ruter

Norwegian fortsetter ? ekspandere i Europa og ?pner ny base i Barcelona v?ren 2014. Samtidig lanserer selskapet fire nye ruter fra Barcelona til Sandefjord Torp, Hamburg, Berlin og Warszawa.
Basen i Barcelona er Norwegians sjette spanske base, i tillegg til Madrid, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.
– Vi ?pner ny base i Barcelona for ? m?te den store ettersp?rselen etter direktefly til og fra Spanias nest st?rste by og en av verdens vakreste byer. Vi har allerede i dag stor trafikk p? Barcelona og ser et stort passasjerpotensiale fremover. Samtidig er det strategisk viktig for Norwegian med base her ettersom vi vurderer Barcelona som et aktuelt knutepunkt for langdistansetrafikk, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.

– Barcelona Air Route Development Committee (BARDC) er glad for at Norwegian fortsetter ? ekspandere i Barcelona og ser p? byen v?r som en viktig del av sin fremtidige strategi, ikke minst n?r det gjelder langdistanseflyvninger. Etableringen av en ny base vil ikke bare skape flere arbeidsplasser i den lokale flybransjen, men ogs? i reiselivsn?ringen generelt, sier Ricard Font, President of BARDC and Infrastructures and Mobility Deputy Secretary of Catalonia Government.

Tre basefly, fire nye direkteruter og kraftig kapasitets?kning
Norwegian vil plassere tre nye fly av typen Boeing 737-800 p? basen i Barcelona, rekruttere over 100 medarbeidere lokalt, samt lansere fire nye ruter fra april 2014.

Ruteprogram ? nye destinasjoner
Barcelona ? Sandefjord Torp: To ganger i uka p? torsdag og s?ndag, med oppstart 3. april
Barcelona ? Hamburg: Fire ganger i uka p? tirsdag, torsdag, l?rdag og s?ndag, med oppstart 3. april
Barcelona ? Berlin: Tre ganger i uka, p? mandag, onsdag, fredag, med oppstart 2. april
Barcelona ? Warszawa: Tre ganger i uka, p? tirsdag, torsdag og l?rdag, med oppstart 3. april

?kt frekvens p? eksisterende ruter
Stockholm ? Barcelona: 13 ukentlige flygninger
Helsinki ? Barcelona: Daglige flygninger
Barcelona ? London: Daglige flygninger fra 31. mars

For mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Auto Bild   #Auto Motor   #KGK   #Liqui Molys