Transport

JUL UTEN FAR ? JUL UTEN FAMILIEN

S?ndag 1. desember ? Barnas dag
Sted: Hvalfangstmuseet. Gratis inngang
Kl. 13.00 JUL UTEN FAR ? JUL UTEN FAMILIEN
Kl. 14.00 ? 16.00 JULEVERKSTED
Denne dagen blir det f?rst foredrag for barn om hvalfangerfamilienes og hvalfangernes jul. Hvordan var det ? feire jul uten pappaene, fikk hvalfangerungene julegaver slik som andre barn? Og hva med hvalfangerne selv, feiret de jul nede i S?rishavet med juletr?r, god mat og alt det som h?rer til? Etter foredraget f?r barna mulighet til ? lage gammeldags julepynt i Hvalfangstmuseets juleverksted.
Billedtekst: En liten gutt som nettopp har f?tt en dukke fra Cape Town i julegave.
Foto: Hvalfangstmuseets arkiv
Vestfoldmuseene ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009, ved sammensl?ingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune med 68 ansatte fordelt p? de ulike avdelingene. Vestfoldmuseene har eget styre, og selskapets ?verste myndighet er representantskapet.
Selskapet har driftsansvar for enhetene; Museene i Nordre Vestfold (Berger museum, Aluminiummuseet og Jernverket Eidsfoss), Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen og Munchs hus.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy