Transport

Fortsatt vekst i Ving Norge

Ving Norge AS ?kte omsetningen med 4% i regnskaps?ret oktober 2012 til september 2013, og passerte for f?rste gang 3 milliarder kroner. Driftsresultatet for samme periode er 121 millioner kroner og resultatet f?r skatt ligger p? 119 millioner.
Det totale antall kunder med avreise i regnskaps?ret ble 439 000 ? noe som tilsvarer en ?kning p? 4000 reisende.
– Dette representerer en nedgang i driftsresultatet p? 76 millioner kroner og kommer som en f?lge av sommerens usedvanlig fine sommerv?r og en generell overkapasitet i markedet. I tillegg har politisk uro i Midt-?sten dempet ettersp?rselen etter feriereiser til visse regioner, sier administrerende direkt?r i Ving, Christian Gr?nli.
Ettersp?rselen etter feriereiser til Hellas har imidlertid ?kt betydelig sommeren 2013. Interessen for storbyreiser og langdistansereiser med rutefly er ogs? ?kende, og stadig flere nordmenn f?r ?ynene opp for tryggheten og fordelene som ligger i ? bestille fleksible reiser gjennom Norges st?rste reisearrang?r, fremfor ? sette sammen reisen selv.
– En annen gledelig nyhet er den ?kte ettersp?rselen etter v?re konsepthotell, og da spesielt etter v?rt hotellkonsept for voksne ? Sunprime Hotels. For ? im?tekomme den ?kende ettersp?rselen har vi derfor ?pnet to nye Sunprime-hotell i l?pet av dette regnskaps?ret ? ett p? Rhodos og ett p? Mallorca, og vi vil supplere med ytterligere to nye i Tyrkia til sommeren. I tillegg lanserte vi nylig tre helt nye hotellkonsept ? SunConnect, Sentido og Smartline.
Ving kan vise til rekordh?y kundetilfredshet i 2013, og hele 95 prosent av gjestene sier at de vil anbefale reisearrang?ren videre. Samtidig bestilte hele 76 prosent av Vings gjester i siste regnskaps?r sin reise p? ving.no.
– For ? sikre en enda bedre kundeopplevelse vil fortsatt satsing p? teknologisk utvikling, egne websider og sosiale medier st? sentralt i tiden fremover. Som et ledd i dette er det n? blitt enda enklere for v?re gjester ? finne hotellet som passer.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy