Transport

Varingskollen ?pner torsdag kl 15:00

N? er endelig vinteren i gang p? alvor! Varingskollen ?pner med mye sn? og glede torsdag (28.nov) kl 15.00 for alle ski og snowboard entusiaster. Sn?kanonene i Hakkebakken er skrudd av og l?ypa er ny preparert til ?pning. Vi setter ut noen rails og bokser som man kan leke seg p? og satser p? en helt fantastsikt ?pningskveld sammen med dere.
Samtidig fortsetter sn?produksjonen i Trollparken (tidligere Hakkebakken II) Terrengparken og Olal?ypa. Sn?teamet jobbet hard for ? kunne ?pne resten s? fort som mulig. Vi kommer tilbake med fortl?pende informasjon.
S? lenge vi kun har en l?ype ?pen tilbyr vi dere 20 % p? dags- og kveldskort.
Velkommen til sesongens f?rste kveld i Varingskollen!

I Oslo Vinterpark har dessverre mildv?ret f?rt til lavere fart p? sn?produksjonen enn ?nsket. Her jobber vi mot ?pning tirsdag til uka og gleder oss stort til ? invitere nye og trofaste gjester til lek p? sn?.
Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Oslo Vinterpark, Oslo Sommerpark samt Varingskollen Alpinsenter. Om vinteren har skianleggene over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo omr?det. Oslo Vinterpark, Tryvann er 4. st?rste alpinanlegget i Norge m?lt i heiskortomsetting. Anleggene tilsammen har ca 280 000 bes?k per vintersesong.

Similar Posts