Transport

Mesterkokken Marcus Samuelsson ?pner restaurant midt i Bergen sentrum.

Onsdag 27. november vil Obamas favorittkokk Marcus Samulesson ?pne sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table p? Clarion Hotel Admiral, midt i Bergen sentrum.
– Vi er veldig stolte av ? kunne ?nske Marcus og Kitchen & Table velkommen til Bergen. Bergen er i ferd med ? etablere seg som en gastronomisk hot spot og da passer det veldig bra ? f? en av verdens hotteste kokker til byen, sier Katalin Paldeak, direkt?r Clarion Hotels Nordic.
Svenske Marcus Samuelsson, basert i New York, innf?rer n? Manhattans internasjonale smaker og kj?kken i Skandinavia. I samarbeid med Clarion Hotels ?pner han restaurantkonseptet p? alle Clarion hotell i Norge og Sverige.
– Manhattan er som et matmekka. Her finner du smaker fra hele verden. Med Kitchen & Table har jeg lyst til ? bringe denne smaksregnbuen til Norge og Sverige. I tillegg s? kommer alle restaurantene til ? f? signaturretter med utgangspunkt i lokale r?varer, s? hver by vil f? sin egen unike Kitchen & Table meny. Gjestene vil oppleve en fantastisk smakblanding mellom NY og Norge, sier Marcus Samuelsson.
Med konsept, fun dining, skal Samuelsson vise det norske publikum at god mat ikke trenger ? v?re stivt. Fun dining handler om gode smaker i en avslappet atmosf?re, omringet av kjente og ukjente glade mennesker med toppservice.
For mer informasjon:
Pouria Ruhi, kommunikasjonsr?dgiver Nordic Choice Hotels. Telefon: 93257526.
Katalin Paldeak, direkt?r Clarion Hotels Nordic. Telefon +46 709267353

Kitchen & Table er et nytt restaurantkonsept lansert av Clarion Hotels Norden i samarbeid med Marcus Samuelsson Group. Konseptet er ?Fun Dining?, god mat i en avslappet atmosf?re. Den f?rste restauranten ?pnet p? Clarion Hotel Arlanda i november 2012 og Kitchen & Table kan i dag oppleves p? 8 Clarion Hotels. Restauranten vil finnes p? samtlige Clarion Hotels i Norden under 2014, med unntak av Clarion Hotel Post som vil fortsette ? servere sine gjester i restauranten Norda Bar & Grill og Clarion Hotel Sign som fortsetter med sitt restaurantkonsept American Table.

Clarion Hotels har 22 fullservice hotell i Norge och Sverige. Med kunst, musikk og design skaper Clarion levende m?teplasser for forretnings- konferanse og fritidsreisene. Clarion inng?r i Nordic Choice Hotels som er Skandinavias st?rste hotellkjede med 172 hoteller og 12 000 medarbeidere. Foruten Clarion, markedsf?rerkonsernet kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Nordic Hotels p? det nordiske markedet.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy