Transport

Europas beste hotellsuite p? Tjuvholmen

THE THIEF?s ?The Oslo Suite? ble k?ret til ?rets beste suite under European Hotel Design Awards i London. Dette er f?rste gang et norsk hotell vinner denne prisen, i konkurranse med de fremste hotellene i Europa.
– Vi satt bare og m?pte da vi h?rte The Thief ble ropt opp. Konkurransen var t?ff, og alle de store kjedene, som Starwood, Hyatt, Four Seasons, Hilton og Rezidor var til stede. Selv med 900 gjester og hotellegender som Studio 54-grunnlegger Ian Schrager i salen, er jeg sikker p? at vi fra The Thief var de aller stolteste. En fantastisk anerkjennelse, sier Anemone Wille V?ge, som har hatt ansvaret for ? designe interi?ret p? THE THIEF.
Design- og arkitekturmagasinet Sleeper Magazine og en jury best?ende av 20 fremst?ende personer innen hotell, design og media k?rer hvert ?r én vinner i 10 ulike hotellkategorier. Prisen tar THE THIEF opp i toppetasjen blant europeiske hoteller.
– Musikken har Grammy, filmbransjen har Palme D’Or, mat har Bocuse D’Or og hotellbransjen har European Hotel Design Awards. Dette er en vanvittig ?re, og at THE THIEF kan stikke av med en slik pris foran gigantiske hotellsatsinger som Four Seasons George V i Paris og The Wellesley i London, er nesten vanskelig ? begripe. Dette setter Tjuvholmen og Oslo p? det internasjonale hotellkartet, jubler Petter Stordalen.
?The Oslo Suite? er hotellets 160m2 store toppsuite, utsmykket med blant annet flere kunstverk signert Pop Art-legenden Sir Peter Blake. I tillegg har suiten panoramautsikt, egen takterrasse og interi?r designet av Anemone Wille V?ge. M?blene kommer fra norske og internasjonale toppdesignere som Massimo Castagna, Antonio Citterio, Jonathan Adler og Anne Haavind. Juryen var tydelig forn?yd med hva de hadde sett, og sier f?lgende i sin uttalelse:
-The Oslo Suite og The Thief har en fantastisk utsikt over omr?det p? Tjuvholmen og Astrup Fearnley Museet. Pop Art-interi?ret, inspirert av kunstneren Sir Peter Blake, gir en forfriskende tiln?rming til en luksussuite som kombinerer komfort i verdensklasse med enest?ende fjordutsikt.
For ytterligere informasjon, kontakt:
Siri L?ining Kolderup
Kommunikasjonssjef
THE THIEF
Mobil: +47 480 98 814
Email: [email protected]
www.thethief.com

Nordic Choice Hotels er Nordens st?rste hotellkonsern med 172 hoteller og 12 000 medarbeidere i Skandinavia og Baltikum. Selskapet markedsf?rer kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt 15 unike hotellperler innen Nordic Hotels & Resorts. Alle hoteller er milj?sertifisert etter ISO 14001.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy