Rush etter vintercruise

Stadig flere reisende velger ? dra p? cruise. Hos MSC Cruises, et av verdens ledende cruiserederier, overstiger s? langt antall bestillinger fjor?rets vintersalg med 31 prosent. Karibien og Kanari?yene topper salgslistene.
Hos MSC Cruises ser man den bedrede ?konomiske situasjonen, den ?kte interessen for ? kombinere flere reisem?l p? samme reise, og den fordelaktige pakkeprisen som de viktigste ?rsakene til at salgskurven peker oppover.
– Det faktum at det meste er inkludert i prisen er spesielt forlokkende p? prisbevisste familier som ?nsker ? ha full kontroll p? feriebudsjettet, sier ?sa Elmcrona, markedssjef i MSC Cruises.
Den positive salgsutviklingen gj?r at MSC Cruises legger til to nye cruise til Kanari?yene, samt relanserer De forente arabiske emirater og Oman i ?rets vinterprogram.
De mest popul?re cruisene i vinter g?r til Karibien og Kanari?yene. Det er en tydelig trend i vestlig retning og MSC Cruises setter i ?r inn et st?rre fart?y i Karibien som for f?rste gang ogs? vil bli v?rende i regionen gjennom sommeren.
Over jul og nytt?r er interessen for ? reise p? cruise som st?rst. Til tross for en rekord?kning i fjor, fortsetter veksten ogs? i ?r. S? langt i ?r har MSC Cruises booket inn 24 prosent flere passasjerer enn gjennom samme salgsperiode i fjor.
– Fjor?rets effekt av inneklemte dager er fremdeles gjeldende, og mange ?nsker ? dra fordel av ? kunne reise bort uten ? bruke s? mange feriedager, sier ?sa Elmcrona.
En klar trend i ?r er at stadig flere mennesker bestiller pakker med b?de fly, transport og cruise, s?kalt Fly & Cruise. Stadig flere velger ogs? ? bestille drikkepakker og utflukter i forveien.
MSC Cruises er et av Europas st?rste cruiserederier med hovedkontor i Napoli, Italia. MSC Cruises har en av de mest moderne fl?tene i verden med de elleve skipene MSC Divina, MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia og MSC Lirica som seiler i Middelhavet, Karibia, Nord-Europa, Atlanterhavet, S?r- og Nord-Amerika, S?r-Afrika og De forente arabiske emirater. I mars 2013 ?kte fl?ten ytterligere i omfang med det nyeste tilskuddet, MSC Preziosa. MSC Cruises er milj?sertifisert i henhold til ISO 1400 og er det eneste rederiet som er blitt tildelt 6 Golden Pearls fra Bureau Veritas for h?y standard innenfor milj?, helse og sikkerhet. MSC Cruises er ogs? sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 2200 for kvalitet og sikkerhet i forbindelse med h?ndtering av matvarer. Rederiet samarbeider med UNICEF i et felles prosjekt som har som m?l ? gi utsatte barn i Brasil en utdanning av h?y kvalitet. MSC Cruises inng?r i samme konsern som MSC Cargo, et av verdens st?rste selskaper for containerfrakt. I Norden selges cruisene via forhandlere. Eiere er den italienske familien Aponte. Bes?k www.msccruises.no
Vedlagte filer
PDF-dokument

Authors

Related posts

Top