Transport

Petter A. Stordalen satser p? hjemmebane

Da Petter A. Stordalen startet i hotellbransjen i 1996, var Quality Hotel & Resort Skj?rg?rden i Langesund like ved Porsgrunn det f?rste hotellet han ervervet. N?, snart 20 ?r etter, kj?per Stordalen tilbake bygget og renover hotellet. Satsningen inneb?rer en totalinvestering p? 150 millioner kroner.
-Da det ble klart at DNB N?ringseiendom ?nsket ? selge eiendommen i Langesund, s? jeg en glimrende anledning til ? kj?pe et stykke Nordic Choice historie. Bak beslutning ligger b?de masse kj?rlighet og godt businessvett, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver kjeden Quality Hotels & Resorts.
Totalrenoverer hotellet
Stordalen setter n? i gang en total renovering av hele hotellet. Gjesterom og baderom pusses opp. Det samme gjelder kurs- og konferanselokalene, samt fellesarealer, restaurant og bar. Utearealene skal ?pnes opp mot sj?en, med ny terrasse og brygge slik at b?ter f?r direkte tilgang til hotellet. Bryggen blir ogs? tilrettelagt for bading og andre vannaktiviteter. Barna har ogs? noe ? glede seg til. Hele badeparken f?r et l?ft, med blant annet nye garderober. Det blir ogs? anlagt en klatrepark i tr?rne utenfor hotellinngangen. Nye, frodige gr?ntarealer skal gj?re inngangspartiet mer ?pent og tilgjengelig.
-Hotellet har et stort potensial som destinasjon b?de for fritidsreisene og for kurs- og konferansegjester. N? skal denne skj?rg?rdsperlen skinne igjen, til glede for b?de byen og tilreisende gjester. Det er sjelden jeg har s? stor glede av ? bruke mange millioner, sier Stordalen.
Skjerper konkurransen
Nordic Choice, og ikke minst de ansatte p? Quality Hotel & Resort Skj?rg?rden, gleder seg stort over at Stordalen er ny eier av hotellet.
-Denne nyheten ble tatt i mot med begeistring og optimisme. N? skal vi gi jernet for ? skape et enda bedre og skjerpa hotellprodukt som kan konkurrere med de beste resortene i Skandinavia, sier Caroline Laurhammer, hotelldirekt?r ved Quality Hotel & Resort Skj?rg?rden.
For mer informasjon:
Caroline Laurhammer, hotelldirekt?r Quality hotel & Resort Skj?rg?rden
Tel: 952 15 533
Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels
Tel: 950 39 755

Nordic Choice Hotels er Nordens st?rste hotellkonsern med 172 hoteller og 12 000 medarbeidere i Skandinavia og Baltikum. Selskapet markedsf?rer kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt 15 unike hotellperler innen Nordic Hotels & Resorts. Alle hoteller er milj?sertifisert etter ISO 14001.

Similar Posts