Transport

United Spirit Nordic & Spirit Company ?nsker Star Clippers velkommen i famillien

Disse skipene var de f?rste Clippers, som var blitt bygget siden 1910, og det var starten pa? en ny, gylden tidsepoke for sejlskip.
I 2000 fikk Krafft bygget et tredje skip, Royal Clipper, som var et 400′ lang, mastet og full-square-rigget skip med 42 seil ? det st?rste seilskip av sin art, som er bygget i verden.
De tre skip i Star Clippers-fla?ten er moderne, hight tech, og utgj?r en genskapelse af de klassiske Clipper-seilskipene som dominerte verdenshavene i det 19. a?rhundre. Passasjerene tilbys i dag behagelige, fullt bemandede seilturer pa? et tradisjonelt Clipper-skip, bygget med en kompromissl?s yacht- f?lelse og med luksuri?se omgivelser, som om det var en privat yacht.
For f?rste gang kan cruise passasjerer nyte romantikken, et seilskip kan tilby, ombord pa? et rigtig ?tall ship? i en avslappet atmosf?re, med et h?it serviceniv? og med all den velv?re som besetningen kan tilby.

Alle tre skip har teaktre-dekk, swimming pool, uformell dining, en avslappet Tropical-bar pa? dekk og avdempet piano-bar. De er store nok til ? kunne tilby f?rste-klasses overnattning og restaurant ? og samtidig sma? nok til at kunne ga? inn i de mindre, intime havner, uber?rt av de store cruiseskipene.
De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, kan hver ta 170 passasjerer og har en besetning pa? 74 mann, mens Royal Clipper tar 227 passasjerer og har et mannskap pa? 106.
“Vi er stolte af at kunne ?nske Star Clipper velkommen til United Spirit Nordic & Spirit Company, og gleder oss til ? arbeide med et fantastisk og unikt produkt innen cruiseopplevelser” sier Christine Engen, daglig leder for United Spirit Nordic & Spirit Company.
Reiserutene strekker seg over tre, fire, fem, seks, syv, ni,10 henholdsvis 11 netter og omfatter seilturer ba?de i den ?stlige og i den vestlige delen av Middelhavet sa?vel som det Baltiske omra?de og Skandinavia, Central Amerika, Cuba og Karibia med trans-atlantisk seiloverfarter i begynnelsen henholdsvis i avslutningen av hver sesong. De tilbyr dessuden ogs? turer av lenger varighet, opp til 28 dager.

Star Clippers driver tre af verdens st?rste og h?jeste sejlskibe. De kan bes?ge uber?rt havne som ikke kan na?s af st?rre krydstogtskibe og tilbyder passagererne aktiviteter, faciliteter og atmosf?ren af en privat yacht, der g?r Star Clippers til en af de f?rende specialkrydstogtskibe. Skibene sejler denne s?songen i hele Caribien, Middelhavet, ?sters?en og Costa Rica.
United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogsa? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enesta?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider pa? en profesjonell ma?te. Vi tilbyr integritet, ha?rdt arbeide, pa?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy