Transport

Hvalfangerhustruer og hvalfangernes familieliv

Onsdag 20. november kl.19.00
Sted: Sandefjord bibliotek
Entré: kr. 50,- inkl. servering
Foredrag: Hvalfangerhustruer og hvalfangernes familieliv
Hanne Garmel er kulturhistoriker og r?dgiver ved Hvalfangstmuseet. Denne kvelden vil hun snakke om en del av hvalfangsthistorien som sjelden nevnes, nemlig hvalfangerkonenes og familienes historie. Hun vil blant annet se n?rmere p? hvordan hverdagslivet deres endret seg gjennom ?ret i takt med mennenes avreise og hjemkomst fra fangstfeltet.
Bildetekst:
Avreise til fangstfeltet en gang i mellomkrigstiden.
Foto: Hvalfangstmuseets arkiv

Vestfoldmuseene ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009, ved sammensl?ingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune med 68 ansatte fordelt p? de ulike avdelingene. Vestfoldmuseene har eget styre, og selskapets ?verste myndighet er representantskapet.
Selskapet har driftsansvar for enhetene; Museene i Nordre Vestfold (Berger museum, Aluminiummuseet og Jernverket Eidsfoss), Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen og Munchs hus.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Icelandair Icelandair   #New York   #PR   #USA