Transport

Tyrkiareiser klar med sommerprogrammet for 2014

Nordmenn vil ha h?yere hotellstandard p? sin Tyrkia-ferie
? Vi opplever en stadig st?rre ettersp?rsel etter hoteller i de h?yere prisklassene. Derfor har vi for sesongen 2014 lagt opp et st?rre og bredere hotelltilbud enn noen gang f?r.
Dette sier Anne Grethe Haugen, daglig leder i Tyrkiareiser siden 2005.
? Vi har finkjemmet den tyrkiske kysten og reisem?lene p? jakt etter gode familiehoteller i alle prisklasser. F?rst og fremst har vi v?rt p? jakt etter hoteller med all-inclusive og egne badeland. Resultatet er blitt det st?rste og mest varierte hotelltilbudet vi noen gang har hatt.
Et eksempel p? et hotell Tyrkiareiser er stolte av ? tilby er Crystal Sunset Luxury Resort & Spa i Side. Det passer for alle typer gjester i alle aldre, samtidig som det er spesielt tilrettelagt for familier. Blant hotellets mange tilbud er internasjonal ten?ringsklubb og egen barnerestaurant.
Tyrkiareiser har videre tatt konsekvensen av at mange ?nsker friheten ved ? tilbringe ferien i sin egen leilighet. Derfor har selskapet ogs? en lang rekke nye leilighetshotell p? programmet for 2014.
Lara nytt reisem?l 2014
En dr?y mil utenfor Antalya ligger badebyen Lara, som best?r av en flere kilometer lang sandstrand.
? Her bor man godt p? flotte hotell rett ved stranden samtidig som man har kort vei inn til storbyen Antalya. Popul?r blant alle som elsker ? spasere i den historiske Gamlebyen, spise nede ved marinaen eller bes?ke de mange lekre butikkene og shoppingsentrene, forteller Anne Grethe Haugen.
I 2013 var Bodrum og Marmaris ved Egeerhavet nye reisem?l p? Tyrkiareisers program. I disse klassiske feriebyene, med flere tilh?rende strandsteder, blir det enda flere gode hotell ? velge mellom i 2014-sesongen. Flyene g?r fra Oslo til den tyrkiske flyplassen Milas.
Flyavganger fra hele Norge
Med avreise fra til sammen ti flyplasser i Norge er det gode muligheter for ? sikre seg en sommerferie i Tyrkia, et land nordmenn har tatt til sitt hjerte og som ?ker i popularitet fra ?r til ?r. S?rligste flyplass er Kristiansand lufthavn Kjevik og den nordligste Troms? lufthavn Langnes. Kristiansund lufthavn Kvernberget var ny p? programmet i 2013 og viste seg ? fylle et etterlengtet behov p? Nordvestlandet, slik at Tyrkiareiser satser ytterligere der i 2014.
Tyrkiareiser flyr i 2014 med to forskjellige flyselskap, begge med Boeing 737-800. Det ene er nederlandsk-tyrkiske Corendon Airlines, grunnlagt i 2004, og det andre er tradisjonsrike SunExpress, grunnlagt i 1989 og eid av Lufthansa sammen med Turkish Airlines.
Finn roen
? Blant de mange ulike boalternativer v?re er kanskje gület den mest spesielle. Dette er en tradisjonsrik b?ttype i tre, med mellom fire og ?tte lugarer. Man seiler rundt i den fantastisk vakre skj?rg?rden, f?r alle m?ltider servert, og velger selv om man bare vil bade i det turkise Middelhavet, sole seg og slappe av eller om man ogs? vil g? i land for ? bes?ke klassiske attraksjoner og naturperler, forteller Haugen.
B?tturen Blue Voyage har utgangspunkt i Bodrum, Marmaris og Kemer. Den passer best for grupper, vennegjenger og familier med litt st?rre barn som er b?tvante.
FLYPROGRAM TYRKIAREISER 2014
Til Antalya og reisem?lene p? sydkysten
Fra Oslo: Fredag kveld med Corendon Airlines
Fra Rygge: Onsdag morgen med Corendon Airlines
Fra Kristiansand: L?rdag morgen med SunExpress
Fra Stavanger: Torsdag kveld med Corendon Airlines
Fra Haugesund: Fredag kveld med SunExpress
Fra Bergen: Torsdag kveld med SunExpress
Fra ?lesund: Onsdag morgen med Corendon Airlines
Fra Kristiansund: Onsdag morgen med Corendon Airlines
Fra Trondheim: S?ndag morgen med SunExpress
Fra Troms?: Onsdag morgen med Corendon Airlines
Til Bodrum og Marmaris fra Oslo: Fredag kveld med Corendon Airlines

FAKTA OM TYRKIAREISER
www.tyrkiareiser.no
– Totalt 55 000 reisende med Tyrkiareiser/Turkietresor i 2012.
– Selskapet ble etablert i 2004 og er en av de ledende akt?rene p? Tyrkia fra Norge.
– Hovedkontor i Oslo, salgskontorer i Haugesund.
– Reisem?lene inkluderer Kemer, Side, Alanya, Antalya, Belek, Bodrum og Marmaris samt spa-opphold, golf, ridning, b?tferie, treningsleir for idrettslag og ulike rundreiser og fotturer.
– Avreiseflyplasser i Norge: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, ?lesund, Trondheim, Bod?, Troms?, Lakselv, Kristiansund og Rygge.

???-

Similar Posts