Transport

Auksjonerer bort kunst til inntekt for Filippinene

L?rdag 16. november, mellom kl. 14.00 og kl. 17.00, vil Clarion Collection Hotel Skagen Brygge auksjonere bort malerier for ? st?tte den kriserammede ?ynasjonen.
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge og Nordic Choice Hotels har i samarbeid med hjelpeorganisasjon UNICEF, startet n?dhjelpsaksjonen ?50 for life? til inntekt for Filippinene. Et av
tiltakene er ? holde en auksjon med malerier fra gamle Skagen Brygge Hotel, som f?r var utstilt p? hotellrommene og i fellesarealene. Det totale innsamlingsbel?pet dobles deretter av Nordic Choice og vil g? uavkortet til UNICEFs arbeid. For de som ?nsker ? bidra, men ikke har mulighet til ? v?re med p? selve auksjonen, vil bildene ogs? v?re tilgjengelig for bud ved ? g? inn p? Clarion Collection Hotel Skagen Brygge sin Facebook side.
– Flere av v?re ansatte er fra Filippinene, og derfor f?lte vi en ekstra trangt til bidra og hjelpe til. At de fantastiske bildene som har hengt p? veggene til Skagen Brygge Hotel i alle ?r, n? blir brukt til ? samle inn penger til de som virkelig trenger det, f?les helt rett. Jeg kan love at alle som tar turen innom oss p? l?rdag vil oppleve god stemming og hjemmelaget filippinsk mat, samtidig som de hjelper en god sak, sier Louise Risvold, konstituert hotelldirekt?r for Clarion Collection Hotel Skagen Brygge.
Gjestene p? hotellet vil ogs? f? muligheten til ? legge p? 50 kroner p? regningen, hvor p? Nordic Choice matcher bel?pet. Nordic Choice og UNICEF har flere ganger tidligere brukt ?50 for Life?-kampanjen i forbindelse med n?dhjelpsaksjoner. I januar 2010 samlet Nordic Choice-hotellene inn 300 000 kroner til Haiti, mens det i august 2011 ble samlet de inn 250 000 kroner til Afrikas Horn. Spleiselaget mellom gjestene og Nordic Choice resulterte i en donasjon p? 1,1 million kroner til UNICEF.
-Pengene vi eventuelt klarer ? samle inn gjennom ?50 for Life?-kampanjen og auksjonen, vil g?
direkte til Filippinene. At mine gode kolleger stiller opp p? en slik m?te er helt fantastisk. Jeg blir virkelig r?rt av det brennende engasjementet som finnes der ute, sier Gemma van der Velden, assisterende hus?konom, Clarion Collection Hotel Skagen Brygge.
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge som er en del av Clarion Collection-kjeden, og har v?rt en del av Nordic Choice siden 2011.

For ytterligere Informasjon:
Louise Risvold, Konstituert Hotelldirekt?r, Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, Tlf: +47 92
45 99 55
Trond Bastiansen, VP Clarion Collection Hotels, Tlf: +47 982 34 900

Clarion Collection Hotels best?r av 42 mindre og sentralt beliggende hoteller, alle med sin unike historie. Kjedens visjon er at hotellene skal v?re som et hjem for de som reiser mye og som en oase midt i byen for fritidsreisende. Clarion Collection ?byr p?? kveldsmat, kaffe og hjemmebakst og er den eneste hotellkjeden med egen diktsamling. Clarion Collection er en del av Nordic Choice Hotels, og alle Nordic Choice hoteller er milj?sertifisert etter ISO 14001.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy

Tagi: #FLL   #Fort Lauderdale   #Thomas Woldbye   #USA