Transport

Direkte til Pafos med Star Tour

Sommeren 2014 byr p? en etterlengtet nyhet. Star Tour/Tui Nordic lanserer direktefly fra Oslo, Stockholm og Helsingfors til Pafos flyplass p? Kypros. Det reduserer transfertiden til hotellene i omr?det med dr?yt 1 time sammenlignet med bussreisen fra flyplassen i Larnaca. Fra Oslo vil det g? fly i perioden mai – oktober.
De siste ?rene har vestsiden av Kypros blitt stadig mer popul?r blant feriereisende. Flere store reisearrang?rer har Pafos p? programmet, og dessuten flyr Ryanair direkte fra Rygge ?ret rundt.
Den hyggelige, lille havnebyen Pafos, som for 2 000 ?r siden var hovedstad p? ?ya, lokker ikke bare med sol og bading, men ogs? med en interessant historie, kultur og naturopplevelser, mange gode hoteller og restauranter og fire meget velholdte golfbaner. N?rheten til Troodos-fjellene med sine sm? pittoreske landsbyer, vandringsstier, sykkelveier og ving?rder skaper en flott kontrast og gj?r ferien enda mer innholdsrik.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Gry Eriksen   #Scandic Fornebu   #Scandic Norge   #Scandic Oslo Airport