Transport

Nord-Norge f?r sine egne halehelter ? folket bestemmer hvem

Norwegian arrangerer et nytt haleheltvalg. Denne gangen er det helter fra Nord-Norge som skal pryde halene p? Norwegian-flyene, og det er folket som skal stemme frem haleheltene.
Fjor?rets haleheltvalg, hvor publikum over hele landet k?ret halehelter for Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, resulterte i et voldsomt engasjement og begeistring hos publikum med over 1200 nominasjoner og 250 000 stemmer. N? er det Nord-Norges tur til ? nominere og stemme frem en halehelt i hvert av de nordligste fylkene Nordland, Troms og Finnmark.
Stort engasjement fra nord
Engasjementet fra nordlendingene under fjor?rets haleheltvalg var stort. Derfor var det naturlig for Norwegian ? arrangere et haleheltvalg for de nordligste fylkene i ?r. Norwegian h?per at nordmenn og ikke minst nordlendinger er klare til nok en valgthriller.
Noen kandidater er i ?r som i fjor forh?ndsnominerte. Disse kandidatene er valgt av en nominasjonskomité fra hvert fylke som best?r av representanter fra politikken, n?ringslivet, utdanningsinstitusjoner og kulturlivet. Fylkesmann Hill-Marta Solberg (Norland), ordf?rer i Troms?, Jens Johan Hjort (Troms), musiker J?rn Hoel (Troms), ordf?rer i Hammerfest kommune Alf E. Jakobsen (Finnmark), musiker Mari Boine (Finnmark) og tidligere skil?per Vegard Ulvang (Finnmark) er noen av representantene i nominasjonskomiteen.
Hvert fylke starter med tre forh?ndsnominerte kandidater, men Norwegian h?per at publikum vil bidra med ? nominere flere gode navn.
For ? avlegge din stemme eller nominere kandidater g?r, du inn p? www.halehelter.no. Kriteriene for ? kunne bli nominert er at vedkommende m? v?re d?d og ha en tilh?righet til enten Finnmark, Troms eller Nordland. Det vil v?re mulighet til ? stemme og nominere kandidater i to uker. Etter dette vil en tautrekkingsfinale mellom de to mest popul?re kandidatene i hvert fylke avgj?re vinnerne.
Vedlegg: Faktaark med oversikt over nominasjonskomiteene og de forh?ndsnominerte kandidatene.
Kontaktperson for pressen:
Kommunikasjonsr?dgiver Astrid Mannion, tlf. 466 32010, epost: [email protected]

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 392 ruter til 124 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian fraktet n?rmere 17,7 millioner passasjerer i 2012. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 000 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I juni 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Similar Posts