Transport

Ole Gr?nvold ny administrerende direkt?r i RAC Norway

Ole Gr?nvold (42) er ansatt som ny administrerende direkt?r i RAC Norway AS. Med bakgrunn fra blant annet Bertel O. Steen, Chrysler/Jeep Norge, A-K maskiner, SAGA Corporate Finance og Sandven Gruppen blir Gr?nvold sentral i videreutvikling av RAC Norway.
Ole Gr?nvold tiltrer stillingen som administrerende direkt?r i RAC Norway AS, som driver bilutleiekjedene Avis og Budget i Norge. Gr?nvold har bred og imponerende ledererfaring, blant annet som administrerende direkt?r i Chrysler/Jeep i Norge, A-K maskiner, som partner i SAGA Corporate Finance og de siste m?nedene som COO i Sandven Gruppen AS.
?Ansettelsen av Gr?nvold er et viktig strategisk grep for RAC Norway. Hans erfaring vil bety mye i arbeidet med ? styrke og videreutvikle RAC Norway og den unike markedsposisjonen Avis har. Gr?nvold kjenner bransjen sv?rt godt, i tillegg til at han har sittet i styret i RAC Holding, og derfor kjenner selskapet godt, sier CEO Dag Andre Johansen i RAC Holding AS.
Bred bransjekunnskap
Ole Gr?nvold er utdannet sivilingeni?r fra NTH med fordypning i industriell ?konomi og ytterligere spesialisering fra NTNU. En av hans viktigste oppgaver vil v?re ? styrke driften og arbeidet med ? bygge enda sterkere merkevarer p? det norske markedet, og gi kundene et enda bedre produkt og bedre opplevelse.
?Gr?nvold har inng?ende kunnskap om bilbransjen i Norge, god kompetanse om kjededrift og salg og markedsf?ring av sterke merkevarer. Han har i tillegg en sterk kommersiell sans og er en erfaren og god leder. Vi ?nsker ham hjertelig velkommen til RAC Norway, sier Johansen.
Om Avis og Budget
Avis og Budget bilutleie drives i Norge, Sverige og Danmark gjennom
selskapet RAC Holding AS. Totalt har virksomheten en fl?te p? ca. 18 000 biler,
der ca. 9 000 biler er fordelt p? egeneide utleiekontorer, og ca. 9.000 biler
leies ut gjennom et veletablert og regions dekkende nettverk av
franchisekontorer. Totalt best?r utleienettverket av 500 utleiekontorer i de
fire landene med en samlet leieomsetning p? NOK 1,5 milliarder. For mer informasjon, vennligst kontakt:
Dag Andre Johansen, CEO RAC Holding AS
Tlf. 66 77 10 00 eller e-post: [email protected]

Om Avis
Avis Bilutleie drives i Norge, Sverige og Danmark gjennom selskapet RAC Holding AS. Totalt har
virksomheten en fl?te p? ca. 15 000 biler, der ca. 8 000 biler er fordelt p? egeneide utleiekontorer, og
ca. 7.000 biler leies ut gjennom et veletablert og regions dekkende nettverk av franchisekontorer.
Totalt st?r utleienettverket av 400 utleiekontorer i Skandinavia med en samlet leieomsetning p? NOK
1,4 milliarder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy