Transport

Gratis skiguide-app fra SlopeTrotter Skitours

Reisebyr?et SlopeTrotter Skitours lanserer en gratisapplikasjon til iPhone og Android, som gj?r det til en litt annerledes og mer autentisk opplevelse ? reise p? skiferie. Du kan bruke den til ? sjekke guidenes beste tips og ideer p? en lang rekke popul?re destinasjoner i Alpene.
App’en, som kort og godt heter Slopetrotter i iTunes App Store er laget ut fra guidenes egne inside-tips til destinasjonene, som de har v?rt guider for en hel sesong. App?en gir for eksempel tips til gode restauranter, festlige barer, utvalg av butikker og matsteder p? fjellet.
Du f?r sm? personlige beskrivelser, adresser, telefonnummer, en hjemmeside-adresse og en link til bykartet, dersom du skulle f? bruk for litt hjelp til ? finne veien. P? samme m?te er det ogs? informasjon om den lokale legen, skiskolen og skiutleien p? de enkelte destinasjonene. Alt sammen er lagt inn og skrevet av en av de lokale SlopeTrotter-guidene p? grunnlag av sin lokalkunnskap.
?N?r du kjenner et reisem?l s? godt, som man gj?r etter en hel sesong s? synes jeg at det er en god m?te ? gi gullkornene og de gode tipsene videre. S? er det ikke bare Slopetrotters gjester, men alle som bes?ker Livigno som f?r glede av kunnskapen som jeg har f?tt om destinasjonen,? sier Frederik Barfod, guide p? den popul?re italienske skidestinasjonen vinteren 2012-13.
?SlopeTrotter-applikasjonen kan v?re interessant for alle ski-interesserte nordmenn, som skal p? ferie p? en av de popul?re skireisem?lene i ?sterrike, Italia eller Frankrike. Vi har laget den fordi vi mener det kan v?re en god og enkel m?te ? l?re fjellbyene ? kjenne, som man p? sin skiferie raskt blir en liten del av,? sier Christian Kerstens, som er administrerende direkt?r i SlopeTrotter Skitours.
Reisem?l som Canazei, Livigno, Wagrain, Saalbach, Bad Gastein, St. Anton, Ischgl, Val Thorens og Avoriaz m. fl. er ? finne i den gratis applikasjonen, som kun krever utenlandsk internettadgang eller wifi.
Du finner reiseapplikasjonen i AppStore eller i GooglePlay ved ? s?ke p? Slopetrotter.

Slopetrotter Skitours er et skandinavisk skireisebyr?d, som hver vinter sender 25.000 gjester fra Norge, Sverige og Danmark til Alpene.
Slopetrotter Skitours ble startet opp tilbake i 2005 av en gruppe skiguider, som hadde et ?nske om ? kunne arrangere skiferier til lave priser, med et h?yt serviceniv? og med fokus p? de mange store opplevelsene som fjellene har ? by p?.
I dag tilbyr Slopetrotter Skitours skireiser til 20 reisem?l i Alpene. Et stort team av ferie r?dgivere som alle er lidenskapelig opptatt av ski, sitter klar til ? hjelpe med bestilling av vinterens skiferie. Og p? destinasjonene venter et team p? mer enn 50 guider p? dere, som vil s?rge for at dere f?r en uforglemmelig skiferie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy