Transport

EZDown – en produktnyhet fra KGKs tilbeh?rssortiment

EZDown gj?r at bakluken p? en pick-up foldes ned i en jevn og kontrollert bevegelse.
Ved ? montere EZDown vil nedfelling og ?pning av bakluken skje med en myk og kontrollert bevegelse. En plutselig og ukontrollert ?pning av bakluken p? en pickup kan ikke bare medf?re potensiell skade p? bilen, men det kan ogs? medf?re skade p? personer og gjenstander i umiddelbar n?rhet. EZDown eliminerer muligheten for ukontrollerte bevegelser og medf?rer at bakluken senkes sikkert og kontrollert til den er helt ?pen.
Leveres til f?lgende modeller:
VW Amarok 2011-
Ford Ranger 2012-
Toyota Hilux 2005-
Isuzu D-Max
Nissan Navara
Installasjonen tar kun 10-15 minutter og det er ingen hull som m? borres (gjelder ikke Nissan Navara hvor det m? borres 3 hull).
Kort om Stabilus (produsent av EZDown):
Stabilus har mer enn 75 ?rs erfaring i produksjon av hydro – pneumatisk utstyr. Etter ? ha produsert hydrauliske dempere flere ti?r, presentere selskapet i 1962 verdens f?rste serieproduserte gass demper. I dag er de verdensledende med en ?rlig produksjon p? om lag 125 millioner enheter. Stabilus gassfj?r Lift -O -Mat ? originalmonteres i mer enn 50 prosent av alle kj?ret?yer.
Stabilus er globalt akt?r og opererer i alt fra bil-og m?belindustri til maritim sektor. Som den ledende leverand?r av gassfj?rer m?ter Stabilus produkter selvf?lgelig de h?yeste internasjonale kvalitetskrav som ISO 9001, QS 9000 og VDA 6.1 og milj?kravene i henhold til ISO 14001.
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 800 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Similar Posts