Transport

Budget Bilutleie 35 ?r i Norge

Billingstad, 28. oktober 2013. I 1978, da Bee Gees herjet hitlistene verden over med sanger som ?Night Fever?, ?Stayin` Alive? og ?How deep is your love?, etablerte bilutleieselskapet Budget Rent a Car seg i Norge. Budget Rent a Car er en av verden ledende bilutleiekjeder og feirer n? 35 ?r i Norge.
Fra det f?rste kontoret i Norge i Oslo har kjeden n? vokst til totalt 43 kontorer, blant annet representert p? alle trafikkerte flyplasser i hele landet. Budget tar markedsandeler i Europa med et produkt og tiln?rming til markedet som tiltaler kunder som ?nsker enkelhet og konkurransedyktige priser.?Det har v?rt en eventyrlig reise disse 35 ?rene. Fra den spede starten i 1978 har Budget utviklet seg til ? bli en betydelig og moderne bilutleievirksomhet b?de internasjonalt og i Norge. Markedet for leiebil er i vekst, og v?r ambisjon er at Budget ogs? de neste 35 ?rene skal fortsette veksten og styrke posisjonen sin i Norge, sier CEO i RAC Holding som eier Budget i Norge, Dag André Johansen. Budget er et str?lende navn p? en bilutleiekjede hvorav navnet faktisk beskriver at selskapet har gode priser, men samtidig et godt produkt med nye biler.
Ledende internasjonalt og nordisk
Budget Rent a Car er en av verdens ledende bilutleiekjeder og en av kun tre globale bilutleiekjeder, hvorav s?sterselskapet Avis er en av de ?vrige. Budget har mer enn 3 400 utleieavdelinger i over 128 land. Selskapet ble stiftet i 1958 i Los Angeles, USA av Morris familien hvor etterkommere etter gründeren driver Budget Bilutleie i California i dag. Den totale bilparken til Budget er p? ca. 265 000. Det er RAC Holding AS somer og drifter Avis & Budget Bilutleie i Danmark, Sverige, Island og Norge. RAC Gruppen omsetter for NOK 1,5 milliarder i bilutleie, og er markedsleder i Norge og nummer to i de andre markedene. RAC Holding eier i tillegg Dekk1-kjeden med NOK 340 millioner i omsetning, og 51 prosent av bilglasskjeden Steinspruten Bilglass.
Bildetekst: Under en konferanse utenfor Barcelona mottok Budget den norske organisasjon utmerkelsen 35 years of service. Fra venstre: Mark Servodidio – Executive Vice President Franchise and Corporate Services EMEA AvisBudget Group, Vasant Mistry – Director Commercial & IT RAC Scandinavia og Larry De Shon ? President EMEA AvisBudget Group.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Dag André Johansen, CEO RAC Holding AS, tlf 905 90 000, [email protected]
Om Avis og Budget
Avis og Budget bilutleie drives i Norge, Sverige og Danmark gjennom selskapet RAC Holding AS. Totalt har virksomheten en fl?te p? ca. 18 000 biler, der ca. 9 000 biler er fordelt p? egeneide utleiekontorer, og ca. 9 000 biler leies ut gjennom et veletablert og regions dekkende nettverk av franchisekontorer. Totalt best?r utleienettverket av over 500 utleiekontorer i de fire landene med en samlet leieomsetning p? NOK 1,5 milliarder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Christer Sj   #RTR   #Veidekke Bygg Vest   #Veidekke Entreprenad