Transport

Norwegian ?pner base p? Tenerife og utvider det spanske rutenettet

Norwegian fortsetter ? ekspandere i Europa og ?pner ny base p? den spanske ?ya Tenerife. I tillegg utvides det spanske rutenettet med flere nye destinasjoner og flere avganger p? eksisterende ruter.
Basen p? Tenerife (TFS) er Norwegians fjerde spanske base, i tillegg til Alicante, Malaga og Las Palmas.
– Vi ?pner ny base p? Tenerife for ? m?te den store ettersp?rselen etter direktefly til lave priser mellom Europa og denne vakre ?ya. Vi ser et stort passasjerpotensiale mellom Spania og Tyskland og Spania og Storbritannia. Den sv?rt gode responsen p? rutene v?re mellom Skandinavia og Spania gj?r at vi ?ker frekvens p? allerede godt innarbeidede ruter, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
Tenerife – Oslo er ny sommerrute
Tenerife er ny sommerrute fra Oslo neste sesong. Tidligere har dette v?rt en ren vinterrute.

I perioden 27. oktober til 31. desember vil Norwegian fly fem ukentlige avganger mellom Malaga og Oslo. Fra 1. januar til 28. februar flyr Norwegian fire ukentlige avganger. Fra 1. til 29. mars vil Norwegian fly daglig mellom de to byene.
Nye ruter mellom Spania og Tyskland
Norwegian ?pner nye ruter mellom Tenerife og Berlin, samt mellom Las Palmas (Gran Canaria) og Berlin. Begge rutene flys to dager i uka. I tillegg ?ker antall avganger p? eksisterende ruter mellom Malaga og Hamburg, Tenerife og Hamburg, Malaga og München, samt Malaga og K?ln.
Ny rute mellom Malaga og Warsawa
Norwegian ?pner ny rute mellom Malaga og Warsawa. Ruten flys to ganger i uka med oppstart 20. februar og ?ker til tre ganger i uka fra april.Flere ruter mellom Spania og Storbritannia
Fra 31. januar vil Norwegian fly daglig mellom Tenerife og London. Fra 14. februar vil Norwegian fly daglig mellom Malaga og London.
For mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa med 382 ruter til 121 destinasjoner. I dag opererer Norwegian 382 ruter til 121 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian fraktet n?rmere 17,7 millioner passasjerer i 2012. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 000 ansatte. Norwegian har 75 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I juni 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy