Icelandair lander snart p? Newark

Fra mandag 28. oktober er det dobbelt fokus p? New York n?r Iceandair ?pner sin rute til Newark, New Jersey.
Icelandair har daglige avganger til J.F. Kennedy flyplass i New York. N? blir det dobbelt opp fire dager dager i uken n?r Icelandair introduserer sin rute til Newark, New Jersey, den 28. oktober. De fire nye avgangene er et supplement til de allerede eksisterende flyvningene til JFK og et ekstra tilbud p? reiser til New York, enten om en skal oppholde seg i byen eller reise videre.
Med den nye ruten til Newark, tilbyr Icelandair 11 ukentlige flyvninger til New York i vinterperioden. Ruten til Newark har dog et kort opphold fra 7.januar til 24. februar. I sommerm?nedene har Icelandair opp til tre daglige avganger til New York: To til JFK (morgen og ettermiddag) og en ettermiddagsavgang til Newark.
Icelandair har 12 nordamerikanske destinasjoner: New York (Newark og JFK), Boston, Washington D.C., Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage i USA og Halifax, Toronto, Edmonton og Vancouver i Canada ? de to sist nevnte rutene ?pner i 2014.

Icelandair er det ledende flyselskapet som tilbyr transport til og fra Island og det ?vrige Europa. Utover det er Icelandair et attraktivt alternativ til og fra Nord-Amerika. Icelandair tilbyr sikre og p?litelige flyvninger med uts?kt service til destinasjoner p? begge sider av Atlanteren.
Flyselskapet har base p? Island og utnytter landets gode beliggenhet mellom Nord-Amerika og Europa for ? utbygge et stadig voksende internasjonalt rutenettverk med Island i sentrum. Icelandair er en del av Icelandair Group.

Authors

Related posts

Top