Transport

Nye overflatebehandlingsdrondeller med lengre levetid

23-10-2013 09:00 Saint-Gobain Abrasives AS Nortons nye rondeller for overflatebehandling, Rapid Prep, er meget motstandskraftige mot slitasje og f?r dermed lengre levetid, noe som gir effektivitetsforbedringer i henhold til produsenten.

Nortons nye rondeller for overflatebehandling, Rapid Prep, er meget motstandskraftige mot slitasje
og f?r dermed lengre levetid, noe som gir effektivitetsforbedringer i henhold til produsenten.
De nye overflatebehandlingsrondellene er beregnet for fjerning av flatedefekter, slipemerker, rust, korrosjon, maling og gl?deskall, rengj?ring av former, lettere grading av kanter mm. Norton Rapid
Prep-rondellene er meget motstandskraftige mot slitasje noe som gj?r at de har opp til 15-25 % lengre levetid enn tradisjonelle rondeller i henhold til produsenten. Rondellene gir minimal igjensetting spesielt p? h?ylegert st?l hvilket eliminerer ytterligere bearbeiding av detaljene. De har dessuten liten risiko for igjensetting noe som gj?r dem egnet for bearbeiding av myke metaller som f.eks. aluminium.
Rapid Prep-rondellene finnes i 25, 38, 50 og 76 mm diameter og er utstyrt med hurtigfeste. De benyttes sammen med en spesiell holder for bruk i pneumatiske eller elektriske maskiner. De finnes dessuten i diameter 115, 127 og 180 mm og er da enten utstyrt med borrel?sfeste eller med hull for bruk med l?s spindel. Rondellene finnes i grovheter fra Ekstra grov til Meget fin. Slipemiddelet i ondellene er produsert av h?ytpresterende aluminiumoksid.
?Takket v?re at de nye Rapid Prep-rondellenes lengre levetid blir overflatebehandling mer effektivt
samtidig, som man f?r et bedre sluttresultat som ikke krever noen ytterligere bearbeiding? sier Audun Hjelseth, salgssjef hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.
Vedlagte filer

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy