Transport

AirDry – en gjenbrukbar fuktoppsamler for bilen, b?ten eller campingvognen

N? lanseres en gjenbrukbar fuktoppsamler for b?ter, biler, campingvogner og andre bruksomr?der som kan bli fuktige n?r de ikke er i bruk. Med AirDry slipper man damp og fukt som for eksempel kan gi rust, mugg og vond lukt. AirDry holder ikke bare fuktigheten borte fra frontruten i bilen, men den er ogs? perfekt til ? legge i b?ter, campingvogner, bobiler og andre kj?ret?y i forbindelse med vinterlagring. Den beskytter i tillegg elektronikk, tekstiler, metall med mer.
Det er bare ? ?pne plastposen og AirDry er umiddelbart klar til bruk. AirDry kan samle opp til 600 gram vann f?r den m? t?rkes for igjen ? gjenbrukes. Den kan brukes i gjennomsnitt 6 uker f?r den m? t?rkes, men det avhenger av luftfuktighet, temperatur og luftvolum. Den veier maksimalt 1,6 kg n?r den er full, og det anbefales ? ha en ekstra AirDry ? bytte med. AirDry er enkel ? gjenbruke og t?rkingen skjer ved ? plassere den ved en varmekilde eller la den t?rke i solen. T?rkingen tar alt fra et par dager til noen uker.
KGK er eksklusiv distribut?r p? det norske og svenske markedet.
Veiledende pris inklusive moms er kr. 159,-.

KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 800 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ellen Wolff Andresen   #Hos Ticket   #Oslo Lufthavn   #Respons Analyse