Billige flybilletter fra Oslo til Alpene

Med en helt ny vinterrute direkte fra Gardermoen Lufthavn til Innsbruck i ?sterrike f?r norske skikj?rere nye muligheter for ? komme seg raskt, enkelt og billig p? ski i Alpene.
Fra l?rdag den 18. januar blir det gjennom Slopetrotter Skitours mulig ? sjekke inn skiene p? Gardermoen Lufthavn for s? ? fly direkte til Innsbruck i ?sterrike. En lufthavn som utgj?r et meget sentralt utgangspunkt for at man raskt skal komme seg p? ski p? mange av de mest popul?re destinasjonene i de ?sterrikske og Italienske alpene.
Ny rute til en billig penge
?Vi har lenge hatt et ?nske om ? kunne f? tilby denne muligheten. Vi forventer oss mye av denne ruten i forhold til skireisende fra Oslo-omr?det, som gjerne vil raskt p? ski og samtidig ikke vil g? p? kompromiss? med prisen,? sier Christian Kerstens, administrerende direkt?r i Slopetrotter Skitours, som sammen med Austrian Airlines st?r bak den nye direkteruten.
De fleste feriegjester ?nsker ? reise ut og hjem om l?rdagen, men s? koster flybillettene typisk 4.500 – 5.000 dersom man kj?per dem gjennom et skireisebyr?. Slopetrotter Skitours kan tilby ?flight-only billetter? til en pris, som ved de billigste avgangene ligger rett rundt 1.000 NOK pr. vei. Det vil si at man kan spare opptil 60% p? sin flyreise. Dette gj?r at kombinasjonen med flyreise og skiferie kommer ned i et prisleie som de fleste kan v?re med p?.

Skikj?rere hurtigere p? ski
Flyturen fra Oslo til Innsbruck tar kun 2,5 timer, og dette gir deg derfor mulighet til ? v?re framme p? en popul?r destinasjon som St. Anton i ?sterrike innenfor 4-5 timer. Christian Kerstens regner med, at det nye tilbudet blir et popul?rt alternativ blant skientusiaster fra Oslo.
?Vi vil gjerne vise de skiglade nordmenn, at skiferier til store og kjente omr?der i ?sterrike og Italia kan gj?res billig, enkelt og bekvemt. Med dette tilbudet blir det enda lettere for nordmenn ? velge Alpene n?r det skal bestemmes hvor skiferien skal g?,? sier Christian Kerstens.
Kjente skiomr?der i n?rheten av Innsbruck, som SlopeTrotter Skitours p? forh?nd tilbyr reiser til er: Canazei, Passo Tonale og Livigno i Italia. Sölden, St. Anton, Zell am Ziller og Ischgl i ?sterrike.

Slopetrotter Skitours er et skandinavisk skireisebyr?d, som hver vinter sender 25.000 gjester fra Norge, Sverige og Danmark til Alpene.
Slopetrotter Skitours ble startet opp tilbake i 2005 av en gruppe skiguider, som hadde et ?nske om ? kunne arrangere skiferier til lave priser, med et h?yt serviceniv? og med fokus p? de mange store opplevelsene som fjellene har ? by p?.
I dag tilbyr Slopetrotter Skitours skireiser til 20 reisem?l i Alpene. Et stort team av ferie r?dgivere som alle er lidenskapelig opptatt av ski, sitter klar til ? hjelpe med bestilling av vinterens skiferie. Og p? destinasjonene venter et team p? mer enn 50 guider p? dere, som vil s?rge for at dere f?r en uforglemmelig skiferie.

Authors

Related posts

Top