Transport

Icelandair ?ker til Edmonton, Canada ? hel?rsrute fra start 05. mars 2014 med opptil til fire ukentlige avganger.

Responsen p? Icelandairs satsning til Edmonton har v?rt sv?rt positiv og det ble derved besluttet ? ha Edmonton som hel?rsrute.
Det kan ogs? nevnes at Icelandairs ruteplan for 2014 er den st?rste og mest ambisi?se i selskapets historie med en stigning p? 18% i forhold til i ?r. Forventet passasjer tall i 2014 er 2,6 millioner mot 2,3 millioner i 2013. Icelandair har vokst betraktelig de siste ?rene og til sammenligning er ruteplanen for 2014 dobbelt s? stor som i 2009.

Icelandair har fire canadiske destinasjoner i 2014, hvor av to er hel?rsruter, nemlig Toronto og Edmonton. Ruten til Vancouver, som ogs? ?pner i 2014, og Halifax er sesongruter.

Byen Edmonton har et levende og dynamisk milj? med en sterk ?konomi hvor de 1,2 millioner innbyggerene nyter godt av omr?dets mange r?stoffer. Edmonton og Alberta har en relativt stor skandinavisk befolkningsgruppe, i tilleg har mange av innbyggerene islandske r?tter.
Icelandair tilbyr mellomlanding p? Island i inntil 7 d?gn, p? reisen til og fra Nord-Amerika uten ekstra kostand i billettprisen.
Flyfl?ten i 2014 ?ker med ytterligere tre fly av typen Boeing 757 og best?r n? av 21 fly ? alle Boeing 757.

I 2014 flyr Icelandair til 38 destinasjoner herav 12 i Nord-Amerika. I 2014 tilf?yes ytterligere 14 flyvninger til Nord-Amerika, og Icelandair tilbyr dermed 82 ukentlige flyvninger til de nordamerikanske destinasjonene neste ?r.
Icelandair er det ledende flyselskapet som tilbyr transport til og fra Island og det ?vrige Europa. Utover det er Icelandair et attraktivt alternativ til og fra Nord-Amerika. Icelandair tilbyr sikre og p?litelige flyvninger med uts?kt service til destinasjoner p? begge sider av Atlanteren.
Flyselskapet har base p? Island og utnytter landets gode beliggenhet mellom Nord-Amerika og Europa for ? utbygge et stadig voksende internasjonalt rutenettverk med Island i sentrum. Icelandair er en del av Icelandair Group.

Similar Posts