Biler

Hyundai utvider i Europa

Hyundai Motor Europa har akkurat innviet sitt utvidete hovedkontor i Offenbach, ved Frankfurt. Hyundai flyttet inn i bygningen i 2006, men n? er den utvidet med over 12 000 m2, for bl.a ? skaffe plass til selskapets tyske datterselskap. Totalt er det 375 arbeidsplasser i det nye bygget.
Med denne utvidelsen har Hyundai investert over 500 millioner euro i sin europeiske infrastruktur i ?r. Selskapet har bygget et nytt test senter p? Nürburgring og ?pnet hovedkvarter for Hyundai Motorsport i Alzenau, ikke langt fra Frankfurt. Videre er det investert i selskapets tyrkiske fabrikk som bygger i10 og i20 for det europeiske markedet. Sammen med fabrikken i Tsjekkia har n? Hyundai kapasitet til ? bygge en halv million biler ?rlig.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy