Transport

Island i farger

Island er innbydende hele ?ret og det finnes alltid en grunn til ? vende blikket vestover.
De fleste kan trenge en pause mellom sommer og jul, gj?re noe litt annerledes og f? et brekk i hverdagen. Island er et ypperlig reisem?l for ? fornye energien og f? inspirasjon. Det er mye ? oppleve selv p? en langhelg og med litt planlegging f?r du med deg masse.
Mange forbinder reiser til Island med sommer, men Island er en hel?rsdestinasjon med et bredt utvalg av kulturelle tilbud ?ret rundt. Luften er skarp, himmelen er bl?, solen henger lavt over Nordatlanteren, med andre ord flotte omgivelser for en hver som vil oppleve natur og kultur.
Det er alltid noe som skjer p? musikk fronten, alt fra indiefestivalen Iceland Airwaves til kammermusikk. Av andre ting kan vi nevne designmesse, kunst, konserter og andre kulturbegivenheter overhele Reykjavík. For ikke ? glemme Harpa, Reykjaviks konsert- og kulturhus p? havnen. Varmt vann og velv?re, ride- og actionturer ? Island har alt. Til slutt vil vi nevne matscenen i Reykjavík, for mengden af gourmetrestauranter er imponerende og med r?varene rett utenfor d?ren st?r matopplevelsene i k? i verdens nordligste hovedstad.
Pr?v en byferie i Reykjavik, hent inspirasjon og se hvordan p? www.icelandair.no

Icelandair er det ledende flyselskapet som tilbyr transport til og fra Island og det ?vrige Europa. Utover det er Icelandair et attraktivt alternativ til og fra Nord-Amerika. Icelandair tilbyr sikre og p?litelige flyvninger med uts?kt service til destinasjoner p? begge sider av Atlanteren.
Flyselskapet har base p? Island og utnytter landets gode beliggenhet mellom Nord-Amerika og Europa for ? utbygge et stadig voksende internasjonalt rutenettverk med Island i sentrum. Icelandair er en del av Icelandair Group.

Similar Posts