Biler

Hyundai g?r i h?yden

Hyundais rallyteam har et omfattende testprogram ? gjennomf?re f?r debut-starten i Rally Monte Carlo i januar. September startet med en tre-dagers asfalt-test i Frankrike f?r teamet satt kursen mot Spania for ? kj?re h?ydetester. Testf?rerne Bryan Bouffier (F) og Juho Hänninen (SF) var begge med da teamet testet ut en helt nybygget utgave av WRC i20. Tilpassing til h?yde er sv?rt viktig som forberedelse til l?p i f.eks. Mexico hvor etapper kan foreg? s? h?yt som 2 500 moh. Testen vil avsl?re i hvilken grad motoren blir p?virket av den tynne luften og hvilke f?lger dette f?r for motorkraften. Hyundais testing vil fortsette intenst de neste 100 dagene f?r startskuddet for ?rets sesong g?r.
For flere bilder:
www.hyundai-ms.com
Brukernavn: HyundaiWRC
passord. hmsg2013
Se ogs? vedlagte originale pressemelding

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Similar Posts