Biler

Intens trening med i20 WRC-bilen

Hyundai Motorsport er inne i en sv?rt hektisk periode med mye testkj?ring, men ogs? mye tid i verkstedet for ? f? i20 WRC-bilen klar til sesongen starter. Det intensive testskjemaet har de to siste m?nedene brakt i20 WRC-bilen og dets testf?rere til asfaltkj?ring i Frankrike og gruskj?ring i Finland, samt kj?ring p? blandet underlag i Frankrike.
Les mer om hva testf?reren Bryan Bouffier og Juho Hänninen uttaler i vedlagte pressemelding (engelsk).
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ford Motor Norge   #JATO   #Nye Fiesta   #Steve Kimber