Video i bilannonser p? FINN.no

N? kan du b?de se og h?re biler til salgs
FINN motor ser stadig etter nye m?ter ? vise frem biler til salgs p?. Det siste tilskuddet som lanseres i dag, er muligheten til ? legge inn video i bilannonser p? FINN. Tanken er at man ved ? legge inn link fra videodelingstjenestene Youtube eller Vimeo kan vise frem bilen som skal selges p? en ?rligere, penere og mer utfyllende m?te.
? Video er langt rikere enn bilder. Ikke bare kan potensielle kj?pere f? et bedre og ?rligere inntrykk av bilen som selges, men man kan ogs? h?re motorlyden, se speedometeret i bevegelse og se hvordan setene sl?s ned i bilen. Samtidig h?per vi selvf?lgelig p? at brukerne v?re er kreative og bruker dette p? morsomme m?ter ogs?, sier Henrik Faller, PR-r?dgiver i FINN.
I den n?rmeste tiden vil responsen m?les og FINN vil vurdere hvordan brukerne tar i bruk denne nye muligheten. Dersom dette tas i mot p? en positiv m?te vil det vurderes ? rulle ut video p? flere markeder som for eksempel MC, b?t og campingvogn. I f?rste omgang rulles dette ut p? privatannonser p? bil til salgs.
? Mange bilselgere bruker mye tid p? ? gj?re i stand bilen, ta fine bilder og lage gode og utfyllende tekster for at man skal f? vist frem bilen p? en positiv m?te, og dermed f? flest mulig interessenter til ? vurdere bilen. Med video tror vi at man kan f? et fortrinn som selger, sier Faller.
Her er den f?rste bilen til salgs med video lagt inn: www.finn.no/43181404
(Bilen selges av FINN motors produktsjef Henrik Roshauw)
Slik legger du inn film p? 1-2-3
1. Klipp sammen en informativ, kreativ eller morsom film av din bil.
2. Last opp din film til Youtube eller Vimeo.
3. Hent ut URL fra filmen og lim inn denne p? samme side som man laster opp bilder i annonseinnleggingen p? FINN.
For mer informasjon: Henrik Faller, PR-r?dgiver i FINN, [email protected], 91543433
Er du interessert i ? kj?pe bilen kan du ta kontakt med Henrik Roshauw, produktsjef FINN motor p? 92456209. (Kun seri?se henvendelser. ?nsker ikke kontakt med annonseselgere)

Authors

Related posts

Top