Bouffier er testf?rer for Hyundai Motorsport

Franskmannen Bryan Bouffier er, sammen med finske Juho Hänninen, Hyundai Motorsports hovedtestf?rere i 2013. Bouffier bidrar med verdifull rallyerfaring i testprogrammet til i20 WRC.

Bryan Bouffier er trippel polsk rallymester, samt fransk rallymester i 2010. Han vant det ikoniske Rallye Monte-Carlo, det interkontinentale rallymesterskapet, i 2011, og n? sist dominerte han det legendariske europeiske rallymesterskapet Tour de Corse. Hans gode erfaringer og analytiske egenskaper er essensielle for ? videreutvikle Hyundai Motorsports team og i20 WRC-bilen.
Juho Hänninen kj?rte i20 WRC-bilen f?rste gang i mai, mens Bryan Bouffier har nettopp tatt sin f?rste tur. Sammen er de Hyundai Motorsports hovedtestf?rere i 2013. Hyundai Motorsport har ogs? et antall andre f?rere, som vil st?tte utviklingen resten av ?ret. M?let er ? f? fullt utbytte fra de ulike rallyerfaringene de enkelte f?rerne bringer med seg, slik at i20 WRC kan utvikles til det ytterste f?r startskuddet g?r for 2014-sesongen i verdensmesterskapet i rally (WRC).
Hyundai Motorsports teamleder, Michel Nandan, har f?lgende kommentar:
– Jeg er glad for ? ha Bryan p? laget. Han har en ytterst profesjonell kj?restil, og kan gi detaljerte, tekniske tilbakemeldinger, samtidig er han en konsistent f?rer. Sammen med Juhos erfaringer fra WRC og med alle slags underlag, er jeg sikker p? at vi har et sterkt og godt sammensatt lag til v?rt testprogram.
Bryan Bouffier er forn?yd over ? v?re en del av Hyundai Motorsports testprogram.
– Det er mye som skal gj?res, men teamet er p? plass og fasilitetene er imponerende, s? vi har et godt fundament ? bygge p?. Dette er et spennende program, og jeg er sikker p? at det blir en hektisk summer, men samtidig produktiv, sier han.
For ? laste ned h?yoppl?selige bilder, vennligst se www.hyundai-ms.com
Brukernavn: HyundaiWRC
Passord: hmsg2013
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Authors

Related posts

Top