Doblet omsetning av sommerdekk p? nett

Mest popul?rt blant norske netthandlere er fortsatt kl?r, sko, elektronikk, b?ker, musikk og film, men n? blir stadig flere produktomr?der tilgjengelig p? nett og det satses mer enn tidligere. Norges ledende nettbutikk innen dekk og felger opplever n? rekordvekst.

Byttdekk.com har solgt sommerdekk, vinterdekk og felger p? nett i mer enn 10 ?r og omsetningen har vokst jevnt og raskt. Nettbutikkens ?konomiske utvikling har v?rt s? god at Dagens N?ringsliv b?de i 2011 og 2012 har tatt Byttdekk.com med p? sin eksklusive Gasselleliste. Av alle aktive bedrifter med omsetning over 1 million kroner er det kun ca. 5% som havner p? denne listen hvert ?r.
Fremtiden ser lys ut, skal vi tro Stuart Shingler som jobber som webspesialist hos Byttdekk.
– Vi er til stede i hele Norden, samt England og Tyskland. Hele selskapet er i vekst, men det norske markedet utvikler seg utvilsomt raskest. Vi har s? langt i ?r doblet omsetningen v?r i Norge.
Nordmenn er stadig mer vant til ? handle p? nett, men Stuart Shingler tror det er flere grunner til veksten.
– Fordelene med ? handle p? nett blir ekstra synlige n? midt i h?ysesongen for dekkskift. Mens dekksentrene preges av kaos og lange k?er, opplever netthandlerne en stressfri dekkhandel i sin egen sofa. N?r utvalget p? nett ogs? er st?rre, prisene lavere og det er s? mye lettere ? sammenlikne produkter og priser, er netthandel et godt alternativ til tradisjonell dekkhandel.
Dette bekreftes i Posten og Brings E-handelsrapport for 2012. Rapporten viser at de to viktigste grunnene til at nordmenn handler p? nett er at det er enkelt ? bestille og at kundene kan handle d?gnet rundt. I tillegg svarer mange at de handler p? nett for ? spare tid og penger.
En av utfordringene ved ? handle dekk p? nett, er at man selv m? f? dekkene montert og avbalansert. I dag velger mange ? bestille dekkene og felgene hjem og s? selv s?rge for ? f? gjort dette selv, men for folk flest er dette selvsagt noe tungvint. For ? l?se dette har Byttdekk.com avtaler med lokale verksteder i hele Norge.
– Tidligere var det bare de mest bilkyndige som handlet dekk p? nett. De fikset selv med montering og avbalansering. N? er det imidlertid blitt s? vanlig ? handle dekk p? nett ogs? blant de mindre bilinteressert, at vi har v?rt n?dt til ? rekruttere mange nye verksteder som kan hjelpe v?re kunder. Vi har n? n?rmere 100 verksteder i Norge. Om veksten fortsetter m? vi nok utvidere ytterligere, smiler Stuart Shingler.

Byttdekk.com eies av Bytt Dekk Norge A/S som er et heleid datterselskap av Bythjul Norden AB som ogs? er til stede i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og Tyskland. Hele konsernet selger over 150 000 dekk og felger pr ?r og har 125 000 kunder. Byttdekk.com er ledende p? salg av dekk i Norge og ble i 2011 og 2012 bel?nnet med en plass p? Dagens N?ringslivs eksklusive Gasselleliste for sin gode ?konomiske utvikling og gode drift. Byttdekk.com er ogs? eneste norske dekkforhandler p? nett som er godkjent av Trygg E-handel. Byttdekk.com satser p? kvalitetsdekk og har slagordet ?Dekk for norske forhold!?.

Authors

Related posts

Top