Forbrukerr?det setter Continental p? topp

Forbrukerr?det har analysert testresultatene fra en av verdens grundigste dekktester de siste ni ?rene, og Continental st?r i en klasse for seg som de beste dekkene.
?V?r analyse viser at Continental st?r i en klasse for seg?, skriver Forbrukerr?det p? sine nettsider, og sier videre at Continental lager de uten sammenlikning beste og sikreste sommerdekkene.
– At forbrukerr?det rangerer Continental som den beste dekkprodusenten er ingen overraskelse for oss, men likevel sv?rt hyggelig. Continental legger ned enormt med ressurser i forskning og utvikling for ? kunne tilby bilister over hele verden de beste dekkene. Vi er ogs? sv?rt opptatt av ? lytte til v?re forbrukere, og markedstilpasser dekkene til for eksempel nordiske forhold, forteller teknisk sjef i Continental Dekk Norge, Frank Larsen.
Forbrukerr?det begrunner sin p?stand om Continental-dekkene p? bakgrunn av et unikt testkonsept, hvor Continental tydelig peker seg ut som en vinner. Testen er en av verdens grundigste for sommerdekk, og utf?res av den tyske bilorganisasjonen ADAC sammen med den europeiske testorganisasjonen ICRT. Testene er sv?rt omfattende og skiller seg blant annet fra andre dekktester ved at to ulike dimensjoner testes hvert ?r. I tillegg varieres dekkdimensjonene fra ?r til ?r, og til sammen er det testet 11 forskjellige dekkdimensjoner, alt fra smale dekk for sm?biler til brede dekk for sportsbiler.
?Overkj?rer sine konkurrenter?, skriver Forbrukerr?det
Forbrukerr?det har sett n?rmere p? de siste ni ?rs dekktester for ? finne ut hvilke produsenter som over tid har vist seg ? lage de beste sommerdekkene i alle dimensjoner. Forbrukerr?det har vurdert hele 275 dekkmodeller fra 51 produsenter, og Continental har i snitt oppn?dd 66,4 av 100 oppn?elige poeng, og er dermed overlegent bedre enn sine konkurrenter. Continental har i snitt oppn?dd 3,0 prosentpoeng bedre resultat enn nestemann p? listen, noe som i denne sammenheng er sv?rt mye.
Continental har i ni ?rs perioden deltatt med 16 forskjellige dekkmodeller og har havnet p? pallen med 13 av dem, hvorav syv har vunnet testene. Verdt ? merke seg er at alle de fire modellene som ble testet i ?r og i fjor ble testvinnere.
?Velger du ? satse p? Continental, er det derfor sv?rt liten risiko for at du ender opp med d?rlige og trafikkfarlige dekk,? avslutter Forbrukerr?det p? sin nettside.

Les mer her:
http://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kj%C3%B8petips/produkter/sommerdekk-hvilke-merker-er-best

With preliminary sales of ?32.7 billion in 2012, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide. As a supplier of brake systems, systems and components for powertrains and chassis, instrumentation, infotainment solutions, vehicle electronics, tires, and technical elastomers, Continental contributes to enhanced driving safety and global climate protection. Continental is also an expert partner in networked automobile communication. Continental currently has more than 170,000 employees in 46 countries.

Authors
Top