Biler

Verdenspremiere for Goodyears nye hjullasterdekk p? BAUMA 2013

Verdenspremiere for Goodyears nye hjullasterdekk p? BAUMA 2013
15-04-2013 09:20 Goodyear Dunlop Norge Det nye dekket har 25 % st?rre lastekapasitet enn forgjengeren

Stockholm, 15. april2013 ? Goodyear lanserer et nytt hjullasterdekk for tunge bruksomr?der. Dekket ble i dag vist frem for f?rste gang p? Bauma 2013, en messe for anleggsmaskiner og anleggsutstyr i München i Tyskland.
Av de mange fordelene det nye Goodyear RT-5D-hjullasterdekkethar sammenlignet med forgjengeren[1], er blant annet 25 % h?yere lastekapasitet, mer komfort og bedre grep. Dette nye tilskuddet til Goodyears sortiment med OTR-dekk (Off The Road) er et niv? 250-dekk (L5) for t?ffe forhold som krever grep, for eksempel steinbrudd, krevende industriell bruk, gjenvinning og gruver over og under jorden.
Goodyears RT-5D-teknologi
Goodyear RT-5D har Hi-Stability Carcass Technology, som er en kombinasjon av forsterkninger i vulstomr?det, stammemellomlegget og p? slitebanen. Dette gir h?yere produktivitet, bedre beskyttelse av sideveggene i risikofylte milj?er og mindre b?yning. Den ekstra lastekapasiteten p? 25 % per syklus inneb?rer ?kt produktivitet og l?nnsomhet. Det nye dekket ?ker ogs? komforten.
Det innovative CAD-utviklede slitebanem?nsteret gir ogs? god beskyttelse mot st?t, og i tillegg har det sv?rt godt grep og holdbarhet, s?rlig i t?ffe milj?er som steinbrudd. Den brede og solide ikke-rettede slitebanen muliggj?r transport av tunge laster, for eksempel steinblokker. Sammenlignet med RT-5C er vibrasjonene p? hardt underlag redusert med 30 %, noe som gir mye h?yere komfort1.
Det nye hjullasterdekket RT-5D erstatter RT-5C, som i mange ?r var et popul?rt valg blant operat?rene. RT-5D i dimensjonen 29.5R25 er allerede godkjent som originalutstyr p? Volvos hjullastere L220G og L250G.
Dimensjoner og lastekapasiteter for Goodyear RT-5D
RT-5D i dimensjonen 29.5R25 har en maksimal last per dekk p? 22,4 tonn ved 10 km/t og med et dekktrykk p? 6,5 bar. Dimensjonen 29.5R25 er tilgjengelig n?, og serien kommer til ? bli utvidet, slik at den dekker alle mellomstore hjullastere. Dimensjonene 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 og 875/65R33 kommer snart.
[1] Basert p? en intern vurdering ved Goodyears innovasjonssenter i Luxembourg 2012 sammenlignet med RT-5C. Testet dimensjon: 29.5R25
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 69,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 52 anlegg i 22 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

A to już wiesz?  Goodyear lanserer KMAX og FUELMAX, som vil gj?re det lettere for fl?teoperat?rer ? ta et effektivt dekkvalg

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy