Biler

Hyundai viser sin luksuskupé, konseptbilen HND-9, p? bilmessen i Seoul

Hyundai har i dag verdenspremi?re p? sin konseptbil, luksuskupeen HND-9, p? bilmessen i Seoul. Sportskupé-konseptet illustrerer Hyundais fremtidige retninger for design. I tillegg vises ulike designprosjekter for ? forsterke Hyundais image som moderne premium.
HND-9 gir kundene et glimt av Hyundais fremtidige luksuri?se sportskupé-modeller. Eksteri?ret, som det tidligere er vist bilder av, balanserer h?y ytelse med et sofistikert image, mens interi?ret er designet for ? gi en moderne og luksuri?s kj?reopplevelse.
Hyundai viser ogs? et variert utvalg av samarbeidsprosjekter, som ?i40 Art Car? og ?My Baby? samt konseptbilen ?Equus by Hermes?. Prosjektene signaliserer Hyundais innsats for ? realisere sine moderne premium-verdier.
Bilmessen i Seoul varer fra 28. mars til 7. april 2013.
Ytterligere detaljer om konseptbilen HND-9 og samarbeidsprosjektene finnes i vedlagte pressemelding. Flere fotografier kan lastes ned fra www.hyundaiglobalnews.com .
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med over 80.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden Hyundai kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy