Biler

P?skeaksjonerer p? bensinstasjoner over hele landet

21-03-2013 09:29 CET Statoil Fuel & Retail Norge AS Oslo: Statoil Fuel & Retail og Norges Automobil-forbund holder fredag 22. mars og l?rdag 23. mars sin st?rste p?skeaksjon noen sinne, fra Lindesnes i s?r til Vads? i nord.

Oslo: Statoil Fuel & Retail og Norges Automobil-forbund holder fredag 22. mars og l?rdag 23. mars sin st?rste p?skeaksjon noen sinne, fra Lindesnes i s?r til Vads? i nord.
Med p?sken over oss det igjen klart for den store utfarten. Ved 43 av Statoil Fuel & Retails bensinstasjoner landet rundt storaksjonerer NAF med sin ?rlige p?skeaksjon for ? gi tips og r?d om trafikksikkerhet. M?let er ? sette sikkerheten i h?ysetet p? to av ?rets st?rste utfartsdager hvor det ofte skjer mange ulykker.
? Hensikten med aksjonen er ? gj?re bilistene mer oppmerksomme i p?sketrafikken, samtidig ?nsker vi ? gi de som er innom Statoil stasjonene en god start p? p?sken, sier Frank Roger Brakstad, ansvarlig for NAF-samarbeidet i Statoil Fuel & Retail Norge.
Mange overraskelser
Interessen for p?skeaksjonen har v?rt stigende for hvert ?r, og bilister som er innom stasjonene vil i tillegg til tips og r?d, f? noen hyggelige overraskelser. P?skeaksjonen er i ?r til stede ved 43 utvalgte Statoil stasjoner fra Lindesnes i s?r til Vads? i nord, noe som gj?r den til den st?rste av sitt slag noen sinne.
? Vi vil blant annet tilby bilister gratis p?fyll av spylerv?ske, og vi kommer ogs? til ? dele ut refleksvester til barn. Det vil ogs? v?re noen andre overraskelser p? lur som er med ? holde bilistene glade og forn?yde i p?sketrafikken, forteller Brakstad.
Frivillig aksjon
Det er fjerde ?ret p? rad at Statoil Fuel & Retail og NAF samarbeider om p?skeaksjonen, og representanter fra NAFs lokalavdelinger vil assistere de som m?tte trenge det.
? Det er v?re lokalavdelinger som st?r for aksjonen, og den gjennomf?res av frivillige ildsjeler. Vi gir tips til bilister om sikring av last og hvilke forh?ndsregler man b?r ta i forhold til vedlikehold av bil, s? man slipper problemer i p?sketrafikken, forteller Hans-Arne Thorsdal, produktsjef i NAF.
Faktaboks

A to już wiesz?  Ny Ford Transit Courier med global debut i Birmingham.

Statoilstasjoner som deltar i p?skeaksjonen 2013:
Statoil Sandvika
Statoil Olav V?s gate
Statoil Menkerud
Statoil Fagernes i Narvik
Statoil ?ndalsnes
Statoil Tynset
Statoil Nybyen i Sandefjord
Statoil i Nordkjosbotn
Statoil i Slagenveien
Statoil Moan
Statoil ?stsiden
Statoil Kallerud
Statoil Gol
Statoil Gulsvik
Statoil Mosseporten
Statoil Alvim
Statoil Rakkestad
Statoil Klett E6
Statoil Selbu
Statoil Vangsvegen, Hamar
Statoil Egersund
Statoil Vikes? (Bjerkheim)
Statoil ?lensv?g
Statoil Livold
Statoil Bols?nes
Statoil Namsos
Statoil Overhalla
Statoil Otta
Statoil Domb?s
Statoil Bjerke
Statoil Lilleaker
Statoil Sannan
Statoil E6 Dal
Statoil Minnesund
Statoil ?rje
Statoil Moa
Statoil Lavik
Statoil Hareid
Statoil Service Vads?
Statoil ?rsta
Statoil Volda
Statoil J?lsterholmen
Statoil F?rde
Denne artikkelen er skrevet av Pressenytt for Statoil Fuel & Retail Norge. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy