Biler

Hyundai viser st?rre integrering bil og smartelefon

P? bilmessen i Gen?ve avsl?rer Hyundai sin visjon for en mer tilkoblet framtid ved ? vise nytten av ? integrere smarttelefonen og bilen.
Hyundai demonstrerer hvordan f?rer og passasjerer kan integrere smarttelefonen med den den nye generasjonen Hyundai i30. Hyundai samarbeider med LG Electronics p? sitt innovative integreringsprosjekt.
Via smarttelefonen kan du l?se d?rene og personalisere radiostasjoner, navigeringen, menyer og andre innstillinger. Smarttelefonen lader du tr?dl?st ved ? legge den i et omr?de av midtkonsollen.
Hyundai viser for f?rste gang sin tr?dl?se MirrorLink, noe som gir f?rer eller passasjerer tilgang til smarttelefonens innhold via den syv tommers ber?ringsskjermen i i30. Du kan da benytte mobiltelefonens navigasjonssystem, internettbaserte applikasjoner som e-post, kontakter og telefonlister, samt video og annet multimedia-innhold.
Hyundai-applikasjonen gir eieren tilgang til ? koble seg direkte mot bilen. Du kan sjekke om bilen er l?st, eller om lysene er p?. Som f?rste bilprodusent i verden, lar bilen deg se det samme som den, via ryggekameraet. Du kan videre sjekke drivstoff- og oljeniv?, drivstofforbruk, dekktrykk, temperatur, eller benytte Google Maps for ? komme deg raskest mulig tilbake til din parkerte bil.
– Se vedlagte pressemelding for ytterligere informasjon.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med cirka 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy