Biler

5 ?rs garanti ogs? for bobiler og caravan

5 ?rs garanti ogs? for bobiler og caravan
27-02-2013 21:03 CET Williksen Forlag N? kan ogs? nye bobiler og campingvogner leveres med inntil 5 ?rs garanti, forteller Torbj?rn Lind i Car Protect. Asker-firmaet kan dessuten melde at man n? ogs? tilbyr en premium garanti for opptil 10 ?r gamle brukte bobiler.

N? kan ogs? nye bobiler og campingvogner leveres med inntil 5 ?rs garanti, forteller Torbj?rn Lind i Car Protect. Asker-firmaet kan dessuten melde at man n? ogs? tilbyr en premium garanti for opptil 10 ?r gamle brukte bobiler.

– 2 ?rs fabrikkgaranti var inntil for kort tid siden det vanlige for bobiler, som gjerne hadde en pris p? 600.000 kroner eller mer. Samtidig ble selv den billigste lille personbil levert med 5 ?rs garanti.
Med raskt ?kende interesse for bobilturisme, ble ogs? behovet for ?kt trygghet for bobilkj?pernes investering st?rre, og det er dette vi n? im?tekommer, sier Lind.
Car Protect tilbyr en utvidet garanti p? nye bobiler med inntil 3 ?r, slik at kunden medregnet fabrikkgarantien har til sammen 5 ?rs garantidekning.
– Det er store forskjeller p? de garantiordningene som i dag tilbys. V?r garanti for nye bobiler dekker stort sett alle vitale deler ? b?de mekaniske og elektriske ? i b?de bil og bodel, og med minst like god dekning som de fleste ordin?re 5-?rs garantiordninger som f?lger nye personbiler som selges i Norge.
I tillegg dekker vi ogs? enkelte slitasjedeler ved akutt svikt, forteller Torbj?rn Lind, som ogs? har flere nyheter p? lager:
– Siste nytt fra oss er at vi ogs? tilbyr en premium garanti p? inntil 2 ?r for brukte bobiler. Kravet er at bobilen ikke er eldre enn 10 ?r, og ikke er kj?rt over 150.000 kilometer ved tegning av garantien.
Dessuten s?rger vi n? for at ogs? nye campingvogner f?r opptil 5 ?rs garanti etter samme prinsipp som for bobiler.

Asker-firmaet Car Protect ble etablert i 2004, og selger garantiforsikringer med den internasjonale forsikringsgiganten Amtrust som forsikringsleverand?r. For nye bobiler inntil 3,5 tonn totalvekt som er importert til Norge, betyr dette at 2 eller 3 ?rs fabrikkgaranti n? kan utvides med ytterligere inntil 3 ?rs garanti fra Car Protect.
For bobil- eller caravankj?peren betyr dette en total garanti p? 5 ?r eller 100.000 kilometer, avhengig av hva som f?rst inntreffer. Garantien omfatter dekning av utgifter til eksempelvis leiebil, hotellovernatting og lignende innenfor normale rammer, og garantien kan overf?res til ny kj?per ved privat salg av bobilen.
Unntatt er bobiler som importeres fra USA, og bobiler som ikke kommer til landet gjennom godkjent import?r.

A to już wiesz?  Helsinki ? Oslo p? en tank diesel: Nordmenn satte Europa-rekord i dieselforbruk med Ford Mondeo.

– Mer enn en dobling av garantitiden betyr selvsagt en vesentlig ?kt trygghet for kunden. Samtidig kj?per forhandleren seg fri fra risiko for en lav pris ? og begge parter slipper ubehaget med vanskelige diskusjoner om hva som dekkes av Kj?psloven eller ikke.
V?r garanti er et bidrag til ?kt seri?sitet i bransjen. Derfor tilbyr vi bare v?re produkter gjennom utvalgte import?rer og forhandlere der vi kan innest? for kvaliteten.
– Hvilke krav stilles til kunde og forhandler for ? f? dekning?
– Her gjelder mye av det samme som for biler. Bobilen m? ha fulgt fabrikkens krav til l?pende service og vedlikehold for ? v?re sikret garantierstatning. For brukt bobil kreves det tilstandssjekk, og at bilen er i orden ved levering til kunde, slutter Torbj?rn Lind i Car Protect.

Bildetekst:
Nye bobiler og caravans kan n? leveres med inntil 5 ?rs nybilgaranti p? linje med personbiler. (ill.foto)

Mer informasjon:
Torbj?rn Lind, tlf. 47608407 — [email protected]

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy