Biler

?kt salg av dekk og felger p? nett

Nordens ledende nettbutikk for dekk og felger forventer rekordvekst i ?rene fremover.
Selskapet Bythjul Norden AB som blant annet eier den norske nettbutikken Byttdekk.com har solgt dekk og felger p? nett siden 2002 med en n?rmere 200 millioner kroner i totalomsetning. De selger dekk og felger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Storbritannia.
Aller best g?r det i det norske markedet der selskapet vokser rekordraskt. Dette har Dagens N?ringsliv ogs? f?tt med seg og bel?nnet i 2012 Byttdekk.com med en plass p? deres eksklusive Gasselleliste.
– ?V?re priser er opptil 40% lavere enn tradisjonelle dekkbutikker, men vi har ogs? mye fokus p? ? tilby kvalitetsdekk for norske kj?reforhold, god kundeservice og enkle nettsider. Hos oss skal det v?re trygt, enkelt og billig ? handle dekk og felger?, forteller Anna Eriksson som er markedssjef for Bythjul Norden.
Hun forteller at Byttdekk.com er Norges eneste nettbutikk for dekk og felger som er godkjent av Trygg E-Handel. Se http://www.tryggehandel.no/?side=godkjente

Eriksson tror imidlertid ikke at deres vekst bare skyldes interne forhold, men ogs? at nordmenns handlevaner er i endring.
– ?I 2012 handlet nordmenn handlet for omtrent 25 milliarder kroner p? nett, men det meste av dette var elektronikk, sko, kl?r, sminke, b?ker, filmer etc. N? ser vi at folk kj?per andre typer varer p? nett og opplever stor ?kning i salg av dekk og felger.?
En av utfordringene ved ? handle dekk p? nett, er at man selv m? f? dekkene montert og avbalansert. I dag velger mange ? bestille dekkene og felgene hjem og s? selv s?rge for ? f? gjort dette selv, men for folk flest er dette selvsagt noe tungvint. For ? l?se dette har Byttdekk.com avtaler med mer enn 50 verksteder i Norge og har n? satt i gang et arbeid med ? rekruttere minst 50 nye verksteder.
– ?Vi opplever spesielt stor ettersp?rsel i de store byene og kommer til ? utvide antall verksteder s?rlig i disse omr?dene n? utover v?ren?, avslutter Anna Eriksson.

____________________________________________________
Byttdekk.com har solgt dekk og felger p? nett i Norge siden 2002. Nettbutikken eies av Bythjul Norden AB som ogs? er aktive i Sverige, Danmark, Finland, England og Tyskland. Dette gj?r trolig Bythjul Norden AB til Nordens st?rste dekk- og felgakt?rer p? internett. Hos Byttdekk finner du dekk og felger fra for eksempel Michelin, Pirelli, Goodyear og Continental. Byttdekk.com har sitt sentrale lager i Karlstad, der de lagrer over 50 000 varer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy