Biler

Sommerdekkfamilien Nokian Hakka vokser: Nye Nokian Hakka Black ? maks ytelse for rask kj?ring Nye Nokian eLine ? i klasse AA i EUs nye dekkmerking

I Hakka sommerdekkfamilien inng?r ogs? de velkjente testvinnerne Nokian Hakka Blue med sitt meget gode v?tgrep, milj?vennlige Nokian Hakka Green samt robuste Nokian Hakka SUV og Nokian Hakka Z SUV for SUV-biler.

Sommeren i Norden byr ofte p? raskt skiftende v?rforhold. Derfor har Nokian Tyres utviklet Nokian Hakka sommerdekk for nettopp nordiske sommerforhold. Uansett om man beh?ver dekk til en SUV, dekk med spesielt gode vannplaningsegenskaper til en familiebil eller sportslige dekk til en motorsterk bil, s? har Nokian Tyres alltid gode og sikre dekk for krevende nordiske veier.

Nokian Hakka Black for rask kj?ring er et dekk i UHP-kategori (Ultra-High-Performance), den t?ffeste kategorien for personbildekk. I utvalget inng?r 28 produkter fra 16 til 20 tommer i hastighetsklassene W (270 km/t) og Y (300 km/t).

– Nokian Hakka Black er et dekk for krevende kj?ring, og har en ny generasjon gummiblanding, en konstruksjon med flere lag og nanoteknikk, samt et m?nster som er spesielt utviklet for rask kj?ring. Dekket har lynrask styrerespons, noe som er et absolutt krav for sikker kj?ring n?r yttergrensene for grep. I tillegg til de eksakte kj?reegenskapene gj?r de tekniske innovasjonene at dekket er meget komfortabelt og slitesterkt.

Gummien i slitebanen Nordic Intelligent UHP Silica, som er spesielt utviklet for Nokian Hakka Black, er skreddersydd for t?ff bruk og h?ye hastigheter. Gummiblandingen har unike funksjonelle egenskaper, og molekylkjedene danner sammen med silicapartikler en ytterst sterk, men fleksibel kombinasjon. Gummiblandingen optimaliserer dekkets v?tgrep ved kraftig varierende temperaturer ? fra kj?lige v?rvintertemperaturer til varme sommerdager og ruskete h?stdager.

Nokian Hakka Black trives godt i h?ye hastigheter. Mellomsjiktet under slitebanen har en nanosilica-gummiblanding med sm? molekyler. Denne unike blandingen gj?r at Nokian Hakka Black styrer betydelig raskere enn dekk med tradisjonelle gummiblandinger. Den f?lsomme og stabile veikontakten merkes spesielt ved kj?ring i svinger og ved filbytte.

Den nye innovasjonen Hydro Grooves gir effektiv beskyttelse mot vannplaning gjennom ? lagre vann mellom dekk og vei og ved ? lede det til de langsg?ende sporene. Den nye innovasjonen garanterer sikre kj?reegenskaper ogs? p? v?te veier.

Mer informasjon om Nokian Hakka Black:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=30585989&group=1.02&name=Nokian+Hakka+Black
Bilder: www.nokiantyres.com/HakkaBlack
Video: http://youtu.be/t9fZeEGmBdk

Nokian eLine med fremtidens teknikk har AA klassifisering i EUs nye dekkmerking

Den andre nyheten er Nokian eLine som passer til mindre personbiler, og er midt i blinken for alle bilf?rere som verdsetter fremtidsrettede tekniske l?sninger, bransjens beste drivstoffeffektivitet og sikre grepsegenskaper. Det nye dekket viser tydelig at rullemotstand og v?tgrep slett ikke beh?ver ? v?re egenskaper som utelukker hverandre.

I Nokian eLine er begge disse egenskaper maksimert uten ? svekke dekkets balanserte egenskaper. For ? lykkes med dette, har man benyttet helt nye materiall?sninger, endret m?nstergeometri og moderne gummiblandingsteknikker.

Dekkets gummiblanding er skreddersydd for krevende bruk, og gj?r dekket enda mer milj?vennlig. Nokian eLine oppn?r raskt sin normale arbeidstemperatur. Rullemotstandens andel av bilens drivstofforbruk er ca 20 prosent, noe som har betydelig innflytelse p? bilens drivstofforbruk og CO2-utslippet. I klassifiseringen i EUs dekkmerkinger er forskjellen i drivstofforbruk betydelig, ca 0,6 l/100 km, mellom det beste dekket i klasse A og det d?rligste i klasse G.

Mer informasjon om Nokian eLine:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=30596024&group=1.02&name=Nokian+eLine
Bilder: www.nokiantyres.com/NokianeLine
Les mer: EUs nye dekkmerking:
http://www.nokiantyres.no/eu-nye-dekkmerking

Nokian Hakka Blue og Nokian Hakka Green ? p?litelige testvinnere

I Nokians sommerdekkfamilie inng?r ogs? Nokian Hakka Blue med sine meget gode v?tegenskaper for familiebiler, milj?vennlige Nokian Hakka Green for mindre personbiler, og de robuste SUV-dekkene Nokian Hakka Z SUV og Nokian Hakka SUV. Alle disse dekkene er velkjente testvinnere.

Sommerdekkfamilien Nokian Hakka er skreddersydd for krevende nordiske forhold. Nokian Hakka sommerdekk klarer uten problemer av alle de forhold man kan m?te under en sommer i Norden ? het asfalt i sommervarmen, regnv?te veier etter en tordenskur og kj?lige f?reforhold p? senh?sten.

Hakka-garanti gir ekstra trygghet

I Nokian Tyres unike Hakka-konsept inng?r ogs? Hakka-garanti og Hakka veihjelp som ?ker tryggheten. Dersom et dekk som er korrekt montert og normalt brukt blir ?delagt ved et uhell, f?r forbrukeren nytt tilsvarende dekk kostnadsfritt. G?r dekket i stykker underveis, er det bare ? kontakte Hakka veihjelp for ? f? assistanse.

Bilder Hakka Blue: www.nokiantyres.com/HakkaBlue
Bilder Hakka Green: www.nokiantyres.com/HakkaGreen
Bilder Hakka SUV: www.nokiantyres.com/HakkaSUV
Bilder Hakka Z SUV: www.nokiantyres.com/HakkaZsuv

Mer informasjon om Nokian Hakka Blue:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=24089738&group=1.02&name=Nokian+Hakka+Blue

Mer informasjon om Nokian Hakka Green:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=19472257&group=1.02&name=Nokian+Hakka+Green

Mer informasjon om Hakka SUV:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=10469853&group=2.02&name=Nokian+Hakka+SUV

Mer informasjon om Hakka Z SUV:
http://www.nokiantyres.no/dekk-no?id=11736693&group=2.02&name=Nokian+Hakka+Z+SUV

Hakka-garanti: www.hakkaclub.no

Mer informasjon: Produktsjef Fredrik Hauge, tel. 64847700,
[email protected]
www.nokiantyres.no

www.facebook.com/nokiantyresnorge | www.youtube.com/NokianTyresCom

Nokian Tyres er eneste dekkprodusent i verden som konsentrerer seg om produkter og tjenester for sikker bilkj?ring under nordiske forhold. Innovative dekk for person- og lastebiler, samt traktorer og tunge arbeidsmaskiner markedsf?res hovedsakelig i omr?der med sn? og skoger, og med krevende kj?reforhold p? grunn av ulike ?rstider. Nokian Tyres utvikler produkter der m?let er holdbar sikkerhet gjennom hele dekkets levetid. Nokian Tyres eier dekkjeden Vianor, som omfatter over 770 avdelinger i 20 land. Nokian Tyres omsetning i 2010 ble 1.058 millioner euro, og antall ansatte er ca. 3.500.
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy