Bo sentralt og kj?r milj?vennlig

Comfort Hotel Grand Central og Hertz har inng?tt en samarbeidsavtale p? Oslo Sentralstasjon hvor hotellets gjester n? har tilgang p? leiebil p? timesbasis. For 89 kroner kan du leie hotellets elbil og oppdage Oslo, rekke m?tet utenfor sentrum eller hente svigermor inn til byen. Avtalen kalles BilPool.
– Reiselivsbransjen er en del av milj?utfordringen, og vi ?nsker derfor ? v?re en del av l?sningen ogs?. Vi vil tilby kundene den beste servicen og de beste produktene i markedet med minst mulig milj?belastning. Dette er et av mange bidrag for et bedre milj?, sier Olav Langli, hotelldirekt?r p? Comfort Hotel Grand Central.
Sammen med Hertz vil hotellet bidra til ? redusere CO2 utslipp i byen og samtidig tilby en service gjestene har behov for. En stadig fortetning i byene medf?rer f?rre parkeringsplasser og trangere gater. Langli h?per at flere n? ser muligheten for ? la bilen st? hjemme og isteden l?ne ved behov.
-Dette er vinn vinn. Vi sparer milj?et for utslipp, og vi sparer gjestene v?re for un?dvendig stress og mas. BilPool gj?r bilen tilgjengelig n?r du skal bruke den, for s? ? slippe ? tenke p? bilen n?r du ikke bruker den, sier Langli.
Bilen som blir tilgjengelig for hotellets gjester er en Nissan Leaf, en ren elbil. Bilen har null i utslipp, men er likevel en fullverdig bil med toppfart p? 145km/t. Batteriene er 95% resirkulerbare. Den har en rekkevidde p? inntil 175 km. Bilen har navigasjon, ryggekamera, automatgir og god kj?rekomfort.
-Det er morsomt ? jobbe med Comfort Hotel Grand Central, b?de kunder og bedrifter er entusiastiske og im?tekommende for ideen. Vi ser starten p? et mobilitetskonsept som vil vokse mye de neste ?rene. Jeg gleder meg til ? bygge videre p? Hertz BilPool, forteller Eivind Thorne, prosjektleder i Hertz BilPool.
Comfort Hotels er urbane og effektive hoteller for reisende, som ?nsker ? bo sentralt i moderne og spennende omgivelser til en fornuftig pris. Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med en ?rlig omsetning p? mer enn 6,2 milliarder og over 9200 ansatte.

Authors

Related posts

Top