Biler

Nokian Tyres fornyer vinterdekksortimentet: Ny generasjon Nokian vinterdekk setter nye standarder for vinterkj?ring

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Nokian Tyres fornyer sitt utvalg av vinterdekk for nordiske forhold med introduksjonen av tre nye produkter i den unike vinterdekkfamilien Hakkapeliitta. Verdens best kjente vinterdekk har allerede legendestatus i omr?der som har skikkelig vinter. I tillegg til kjerneproduktene, introduserer Nokian Tyres ogs? to nye vinterdekk for de sentraleuropeiske og nordamerikanske markedene.
– Dette er selskapets st?rste lansering noen sinne med fornyelse av mesteparten av v?rt sortiment av vinterdekk. Den nye generasjonen Hakkapeliitta-dekk er en meget omfattende videreutvikling av v?r lange rekke av testvinnende produkter. Vi gleder oss til ? lansere de finstemte sikkerhets- og kj?reegenskapene for forbrukerne, sier Kim Gran, President og CEO i Nokian Tyres.
Ved utviklingen av de nye Hakkapeliitta dekkene har fokus v?rt p? ? skape helst?pte vinterdekk som fungerer sikkert og p?litelig under krevende og skiftende nordiske forhold, fra ekstremt lave temperaturer til mildt og v?tt v?r.
Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 mestrer alle vinterens utfordringer. Unik piggteknologi fra oppfinnerne av vinterdekk gir grep som aldri f?r p? is og sn?. Design av dette neste-generasjons Hakkapeliitta piggdekk er basert p? Nokian Hakkapeliitta 7 som ble lansert i 2009. Dette dekket satte rekord for sin kategori ved ? vinne 30 tester i bilmagasiner mellom 2009 og 2012.
Nokian Hakkapeliitta R2, det nye piggfrie vinterdekket, vil mestre selv de mest krevende vinterforhold trygt. Nye innovasjoner maksimerer grepet p? is for dette nordiske piggfrie dekket. Nye Nokian Hakkapeliitta R2 har tatt et nytt langt steg p? dette spesielle omr?det. Nokian Hakkapeliitta R2 er f?rstevalget for alle som prioriterer enest?ende kj?rekomfort og milj?vennlig ferdsel. I tillegg til ekstremt lav rullemotstand er ogs? egenskapene p? is, sn? og v?te veier utviklet videre ? til fordel for f?reren.
Verdens nordligste dekkprodusent introduserer ogs? det nye piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, spesielt utviklet for SUV-markedet. Nye innovasjoner p? b?de m?nster og gummiblandinger i dette stabile og robuste nye produktet sikrer at Nokian Hakkapeliitta R2 SUV leverer kj?reegenskaper og grep av h?yeste klasse.
Nokian Tyres introduserer de nye Hakkapeliitta-produktene for sine viktigste partnere i testsenteret i Ivalo, Finland, de n?rmeste ukene. I tillegg til lanseringen i Ivalo, vil b?de de nordiske land og Russland ha sine egne introduksjonsturer. Samtlige Hakkapeliitta produkter er utviklet for selskapets kjernemarkeder i de nordiske land og Russland. Levering til forhandlere starter tidlig i 2013.
I l?pet av v?ren vil selskapet ogs? lansere Nokian WR SUV 3 vinterdekk for Sentral-Europas skiftende vinterforhold og stadig voksende SUV-segment. Det nye Nokian WR G3 for personbiler er for sin del en utvidelse av Nokian Tyres All Weather Plus-produkter for det nordamerikanske markedet.
Detaljert informasjon om de nye vinterdekkene blir offentliggjort i februar.

Nokian Tyres plc

Antti-Jussi Tähtinen
Vice President, Marketing and Communications

Distribusjon: NASDAQ OMX, media og www.nokiantyres.com

Mer informasjon:
Produktutviklingssjef Juha Pirhonen, tlf. +358 10 401 7708
[email protected]antyres.com

Nokian Tyres er eneste dekkprodusent i verden som konsentrerer seg om produkter og tjenester for sikker bilkj?ring under nordiske forhold. Innovative dekk for person- og lastebiler, samt traktorer og tunge arbeidsmaskiner markedsf?res hovedsakelig i omr?der med sn? og skoger, og med krevende kj?reforhold p? grunn av ulike ?rstider. Nokian Tyres utvikler produkter der m?let er holdbar sikkerhet gjennom hele dekkets levetid. Nokian Tyres eier dekkjeden Vianor, som omfatter over 770 avdelinger i 20 land. Nokian Tyres omsetning i 2010 ble 1.058 millioner euro, og antall ansatte er ca. 3.500.
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Dekkmann Hver   #Faktaboks Slik   #Norsk Kiropraktorforening   #Torleiv Haukenes