Pressemeldinger

Continental med rekord – Over 20 millioner solgte vinterdekk i Europa 2012!

Europas markedsledende leverand?r av vinterdekk solgte 21.4 millioner vinterdekk over hele verden innen segmentene personbil, SUV og varebil. 20.1 millioner solgte vinterdekk ble registrert solgt p? det europeiske ettermarkedet. Ledende testakt?rer og bilprodusenter bekrefter at selskapet er i det teknologiske f?rersetet.

Hanover, 11 januar 2013
I det kommersielle ?ret 2012 ?kte Continental forrige ?rs salg av vinterdekk til v?re kunder. I det europeiske ettermarkedet solgte markedslederen i dette segmentet 20.1 millioner vinterdekk for personbil, SUVs og varebil forrige ?r. Til tross for et anslagsvis fall p? 10% i totalmarkedet klarte Continental ? ?ke eget salg med en prosent. I 2011 hadde det Hanover-baserte selskapet solgt omtrent 19,8 millioner vinterdekk. Globalt oppn?dde selskapet et salg p? intet mindre enn 21.4 millioner vinterdekk!
“Ved ? sette en ny salgsrekord for vinterdekk innen det europeiske ettermarkedet oppn?dde vi en signifikant ?kning i v?r markedsandel. Ved ? se dette opp mot det generelt vanskelige markedet, s? er vi sv?rt stolte av hva vi har oppn?dd” kommenterte Nikolai Setzer, styremedlem for dekkdivisjonen i Continental AG. Setzer ser ogs? mulighetene for videre vekst utover Europa. “Dersom det blir t?ffere i de mer etablerte markedene, har vi – som nummer fire globalt – en god mulighet for ? ogs? benytte vekstmarkeder med stort potensial der vi i dag er relativt underrepresentert. Det vil v?re enklere for oss ? utvikle oss videre der enn i for eksempel Vest-Europa, der vi i dag allerede har en sv?rt god markedsdekning”.
Ogs? i 2012, bekreftet flertallige store og betydningsfulle internasjonale testakt?rer den h?ye kvaliteten blant Continentals vinterdekk, ved gjentatte kj?psanbefalinger og topplasseringer. Vinterdekkportef?ljen inkluderer dekk designet for Vest-Europa, som ContiWinterContact TS 800, TS 850 og TS 830P, samt SUV dekket ContiCrossContact Winter. For nordiske forhold er s?rlig dekkene ContiVikingContact 5 (piggfritt) og Conti IceContact (pigg) verdt ? nevne, dekk s?rlig egnet for Skandinavia og Russland.
Godkjenninger fra det ypperste av europeiske bilprodusenter vektlegger videre toppkvaliteten og de overlegne egenskapene til vinterdekk fra Continental. Dette eksemplifisert ved at high-performance akt?ren Porsche nylig godkjente ContiWinterContact TS830P for flere av merkets bilmodeller. “Vi, og s?rlig v?re over 1000 eksperter p? R&D i Hanover, ser p? dette som et enormt incentiv for ? videre jobbe mot ? levere vinterdekk med den beste teknologi og st?rste sikkerhetsmargin ogs? i de neste ?rene som kommer” avslutter Setzer.

With preliminary sales of ?32.7 billion in 2012, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide. As a supplier of brake systems, systems and components for powertrains and chassis, instrumentation, infotainment solutions, vehicle electronics, tires, and technical elastomers, Continental contributes to enhanced driving safety and global climate protection. Continental is also an expert partner in networked automobile communication. Continental currently has more than 170,000 employees in 46 countries.

Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy