Biler

Ny app s?rger for tidsbesparende og n?yaktig registrering av kj?rebok

13-12-2012 07:00 CET Shortcut AS Over 400.000 nordmenn leverer i dag en eller annen form for kj?rebok, enten det er som et tillegg til reiseregningen sin eller som fast bilgodtgj?relse. Kj?rebok.no har n? lansert en Quicklog, en app som gj?r det superenkelt ? logge sin kj?rebok direkte i mobilen.

Over 400.000 nordmenn leverer i dag en eller annen form for kj?rebok, enten det er som et tillegg til reiseregningen sin eller som fast bilgodtgj?relse. Kj?rebok.no har n? lansert en Quicklog, en app som gj?r det superenkelt ? logge sin kj?rebok direkte i mobilen.
B?de bedrifter og ansatte kan spare mye administrasjonstid ved ? benytte Quicklog. Tjenestereiser logges automatisk ved bruk av GPS og beregner kj?reavstander ved hjelp av et innebygget kartdatasystem. Appen husker og foresl?r bompenger, fergeutgifter og form?l for reisen. Satser for godtgj?relser i henhold til regelverk er til enhver tid oppdatert i appen.
Dette sier noen av appens brukere:
?Fungerer utmerket som et elektronisk verkt?y for registrering av km. Programmet er oversiktlig og intuitivt ? bruke og leverer gode rapporter?. – Erik Holm – Daglig leder Telering Bedrift Bergen.
?Jeg har bare positive tilbakemeldinger. Jeg ble veldig overrasket over hvor enkelt det var for meg ? bruke l?sningen. Det har virkelig forenklet alt slik at det ikke lenger ble tidskrevende ? f?re kj?rebok?. – Hanne Arnesen, Webfocus.
?Verkt?yet er utrolig enkelt og gir veldig god oversikt over alle registreringer. Rask oversikt over kj?relengde m?ned for m?ned og totalt! Og alt ut p? rapport ved noen f? tastetrykk. Etter de siste oppgraderinger er det enda enklere. Fantastisk :)?. – Elisabeth Skogen, Viken Fibernett.
Det er Shortcut AS som har utviklet appen i samarbeid med Kj?rebok.no. Daglig leder August Z. Flatby uttaler: ?Kj?rebok-appen er et godt eksempel p? den type nytteapper vi i Shortcut liker ? utvikle. Apper som forenkler hverdagen til store yrkesgrupper, har livets rett i App Store?.
Her kan appen lastes ned i App Store. Se ogs? www.kj?rebok.no for mer informasjon.

A to już wiesz?  Ny Ford Focus: Avansert teknologi og forbedret drivstoffeffektivitet for verdens mest solgte bilmodell

Shortcut har utviklet apper for mobil og nettbrett siden 2008 og fokuserer p? ? utvikle apper som folk vil bruke og ha glede av uansett plattform. Shortcut har skapt en rekke apper i verdensklasse for flere av Norges st?rste selskaper, deriblant RuterReise, MatPrat, Platekompaniet, Statoil og Nordea.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy