NGK styrker tilbudet: Markedets st?rste utvalg av tenningscoiler

17. november 2012 – NGK lanserer n? en ny serie tenningscoiler, og dekker med denne serien en st?rre del av markedet enn noen annen produsent. – Det nye sortimentet fra NGK dekker hele 92 prosent av bilparken med hele 350 varianter, sier Erik Eidem, sjef for handelsdivisjonen hos import?ren KGK Norge AS.

Det nye sortimentet omfatter b?de konvensjonelle og elektroniske tenningscoiler. Sortimentet har dessuten et sv?rt brukervennlig nummerkode system. NGK/KGK-teamet stiller selvsagt opp med r?dgivning og personlig service for forhandlerne ved behov, sier Eidem.
NGK er en meget tradisjonsrik og sterk teknologipartner og leverand?r til bilindustrien gjennom lang tid, kjent for h?y kvalitet og effektiv logistikk.

Det nye sortimentet av tenningscoiler dekker alts? 92 prosent av aktuelle kj?ret?y i Europa. N?rmeste konkurrent dekker 73 prosent. Ogs? n?r det gjelder antall varianter er NGK ledende, med 350 typer mot de n?rmeste konkurrentene med henholdsvis 238 og 195 typer.

Produktene kommer i 11 ulike pakningsst?rrelser, avhengig av aktuelt markedsbehov. NGK tilbyr effektiv salgsst?tte med bl.a. brosjyrer, b?de p? papir og digitalt, annonser, all informasjon p? hjemmesiden http://www.ngk-europe.com og produktbilder, foruten ulike trykksaker og markedsf?ring p? lokale messer. Tenningscoiler integreres dessuten i NGK sitt e-l?ringsprogram i l?pet av 2013.

Bildetekst:
Med sin nye serie tenningscoiler dekker NGK 92 prosent av den europeiske bilparken med hele 350 varianter.

Mer informasjon:
Erik Eidem | Divisjonssjef |KGK Norge AS | 22 88 46 80/90 50 61 17 | [email protected]
Arne Frogner | Produktspesialist | KGK Norge AS | 22 07 46 77/90 11 52 86 | [email protected]
Vedlagte filer
PDF-dokument Word-dokument

Authors

Related posts

Top