Pressemeldinger

Continentals vinterdekk leverer i ?rets vinterdekktester!

Continental vinterdekk gj?r det meget godt i ?rets vinterdekktester! Det publiseres tester for nordiske vinterdekk i Norge, Sverige, Finland og Russland, og i samtlige tester har Continental vinterdekk som hevder seg meget godt. I tillegg har det sentraleuropeiske vinterdekket TS 850 v?rt den klare testvinneren nedover i Europa.
Meget solid i Norge
I den tradisjonelt mest kjente vinterdekktesten i Norge, som publiseres av Motor/NAF, og gjennomf?res av det finske testsenteret Testworld, delte piggdekket Conti IceContact f?rsteplassen med to andre merker. S?rlig fremhevet var egenskapene ?h?y kombinasjon av gode sn? og is egenskaper? og ?solide egenskaper p? v?tt og t?rt?. Det piggfrie vinterdekket ContiVikingContact 5 kom p? andre plass, kun marginale 0,1 poeng bak, og egenskaper som fremheves er ?et av de beste for is og sn??, ?gode egenskaper p? is og sn?? og ?stilleg?ende, stabilt og med lav rullemotstand?.
Testen i Motor er den samme som ogs? gjengis i svenske Aftonbladet og finske Tekniikan Maailma.
Storeslem i Sverige
I det svenske tidsskriftet Teknikens Värld tar Continental storeslem med testvinnere i alle tre kategorier, b?de for det nordiske piggfrie vinterdekket ContiVikingContact 5 (?bra p? alle kriterier?), piggdekket Conti IceContact (?utmerket vinner?) og det europeiske vinterdekket Continental TS 850 (?best alt i alt, sv?rt godt b?de sommer og vinter?).
Sitater fra testen: ?Continental rir p? en enorm fremgangsb?lge. Deres kunnskap i ? omsette utviklingavdelingens resultat i bra produkter for forbrukerne sl?r alle andre akt?rer i bransjen. Slikt sett f?r du det du betaler for? ???konkurrentene har en real hjemmelekse ? gj?re dersom de ?nsker ? ta igjen (Continental) og g? forbi?
Andre solide resultater
I tidsskriftet Auto Motor og Sport (AMS) vinner piggdekket Conti IceContact testen. Det gj?r ogs? det europeiske vinterdekket Continental TS 850.
I det svenske tidsskriftet Vi Bilägare kommer det nordiske piggfrie vinterdekket ContiVikingContact 5 p? andre plass, der egenskapene ?korte bremselengder?, ?meget godt p? is?, ?godt sidegrep? og ?godt p? b?de is og sn?? s?rlig fremheves.
I russiske AvtoReview (Russlands st?rste motormagasin) vinner ContiVikingContact 5 den piggfrie vinterdekktesten og f?r andre plass med piggdekket Conti IceContact, mens i finske Tuulilasi kommer det samme piggdekket ogs? p? en andre plass. Overlegen i Europa
Det europeiske vinterdekket Continental TS 850, beregnet for v?tere og mildere vintre, knuser all konkurranse og vinner en rekke tester. Aller viktigst er den store testen til det store tyske magasinet Auto Bild, der det er klar testvinner.

Det trygge kvalitetsvalget for norske vintre
Alt i alt hevder Continental seg ogs? i 2012 sv?rt godt i vinterdekktestene i nordlige Europa. Med mange f?rsteplasser, flere pallplasser og ingen d?rlige plasseringer viser Continental seg ogs? denne vinteren som det trygge og gode valget for norske bilf?rere p? t?ffe vinterveier.

Resultater
For spesifikke resultater, se vedlagte pressemelding i word-format
For ytterligere informasjon, kontakt:
Frank Larsen
Teknisk sjef, Continental Dekk Norge AS
Mobil: 901 72 316
E-post: [email protected]
Halvor Eggen
Marketingsjef, Continental Dekk Norge AS
Mob. 982 36 998
E-post: [email protected]

With sales of ?30.5 billion in 2011, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide. As a supplier of brake systems, systems and components for powertrains and chassis, instrumentation, infotainment solutions, vehicle electronics, tires and technical elastomers, Continental contributes to enhanced driving safety and global climate protection. Continental is also an expert partner in networked automobile communication. Continental currently has approximately 169,000 employees in 46 countries.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy